woensdag 13 september 2017

Betonnen zuil maken

Betonnen zuil maken

Mooie crêmewitte griekse pilaar. Erg mooi om er een bloempot of tuinvaas op te zetten. Ik wil enkele beton pilaren maken van ter grote van een stoeptegel. De pilaar is 30cm in het vierkant en 60cm hoog, aantal 6. Hierboven op wil ik het frame van een tuinhuis maken. Wat kan ik gebruiken als (wegwerp) mal voor het maken van een betonnen ronde pilaar van ong.


Betonnen zuil maken

Betonnen sier zuil 6o hoog en breed ongeveer. Om de maat van de te maken plantebak (oude spelling :D) te wijzigen, probeerde ik te berekenen, hoeveel betonmortel nodig is bij welke inhoud. Daarbij viel me op, dat de maat van de opgegeven stukken uit te zagen betonplex niet klopt, om een plantebak met een lengte van meter te maken. Vergelijkbare zoekopdrachten voor betonnen zuil.


Resultaten van zoekmachines! In deze video leg ik je uit hoe je van MDF een oud uitziende zuil kunt maken. Met een gewicht van kilo zal die niet omvallen tijdens een hevig storm. De zuil meet een hoogte van centimeter waardoor het zeker zal op vallen, het bruikbare oppervlak is centimeter in doorsnede.


De zuil is te gebruiken als plantenzuil of planten pilaar voor buiten in de tuin, of als sokkel voor een tuinlamp. De zuilen zijn regen-, vorst- en kleurbestendig. Tuindecoratie: betonnen bladeren maken met het blad van de Gunnera of rabarber als tuindecoratie of als vogelbad. Deze betonnen plantenzuil maakt van je kale hoek een gezellig geheel!


Plaats een grote hangplant of een kleurrijke orchidee op de plantenzuil en hang er een mooie lamp boven om de decoratiehoek extra mooi te belichten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de zuil te gebruiken voor een mooi kunstwerk. Uw ideale betonnen sokkel kunt u gemakkelijk en snel online kopen bij Tuinbeeldencenter. Bijvoorbeeld in combinatie met een mooi betonnen tuinbeeld of tuinvaas.


Het grote voordeel van onze betonnen sokkels is dat ze alle weersomstandigheden aankunnen. Zuilen koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Tuinvazen van beton geven net dat beetje extra aan je tuin en maken het geheel helemaal af. Welke smaak je ook hebt, klassiek, romantisch of nostalgisch, we hebben voor ieder wat wils. Niet alleen in het interieur, maar ook zeker in de tuin. Heb jij nog een paar betonnen u-elementen staan en wil je deze gebruiken om leuke producten te maken voor in de tuin? Dan geven wij je graag wat inspiratie om de leukste producten van beton te maken.


Betonnen zuil maken

In dit artikel lees je daarom welke vijf dingen je met betonnen u-elementen kunt maken. De reden is de zuil is moeilijk te hanteren, is te zwaar! Maak de eerste zak Beamix van Kg aan met liter water en om het geheel smeuïger te maken voeg je er twee druppels afwasmiddel toe. Roer het cement met water goed door elkaar tot je een homogeen mengsel bekomt. Giet nu het cement in de mal.


Wij leveren prefab betonnen brievenbussen in diverse modellen en kleuren. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het weer, of bijvoorbeeld de plaatsing van de brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts