dinsdag 19 september 2017

Gepotdekselde garage

Bei uns zügig den passenden Stellplatz für jedes Budget! Op de foto ziet u een garage van gepotdekselde delen, geplaatst op een gemetselde fundering met houten draaideuren en h. Le Garage zum kleinen Preis bestellen. Het dak is afgedekt met stalen dakpanplaten waaronder dakbeschot. Dubbele gepotdekselde garage gelijk met de gevel Voor dit project heeft Different Doors een dubbele garage van bijna negen meter breed gerealiseerd.


Gepotdekselde garage

Zowel de garagedeuren als de wand van de garage zijn uitgevoerd in donkergrijze houten planken. Een schuur voorzien van gepotdekselde delen is een erg gewild item tegenwoordig. Het potdeksel of ook wel Zweeds rabat is niet aan te slepen.


Door de hoge omloopsnelheid van dit rabat kunt u ook genieten van een goede prijs hiervan. Veel schuren worden voorzien van Lariks potdeksel. Wilt u uw kapschuur, chalet, houten bijgebouw of schuur laten potdekselen met hoogwaardige houten planken door een specialist? Of heeft u interesse in een houten garage , kapschuur, tuinhuis of veranda? Neemt u dan contact op met MG Houtbouw in het bourgondische Brabant.


Deze woning met souterrain en garage ligt aan de autovrije Oostdijk in. Modern woonhuis met aangebouwde schuur in kop-romp type met een moderne gepotdekselde garage met. Op het perceel staat een circa mgrote, vrijstaande, houten gepotdekselde garage met rieten dakbedekking en luifel. Voor deze garage met opbergzolder in Ingen hebben wij een dragende douglas constructie gerealiseerd. In combinatie met de klassieke openslaande garagedeuren, gepotdekselde wanden en zwarte afwerking krijgt deze prachtige garage een tijdloos en chique karakter.


U kunt uw garage door ons op verschillende manieren af laten werken. Dit laatste doen we aan de hand van verduurzaamde Rabat- of potdekseldelen in de verschillende houtsoorten. Het hout geeft uw woning een unieke en luxe uitstraling. Een houten sectionaaldeuren openen naar boven of naar de zijkant.


Gepotdekselde garage

U heeft daardoor geen ruimte voor uw garage nodig zoals bij openslaande deuren. Uw garagedeur opent u snel en soepel zowel van binnen als met een afstandsbediening. Handig om makkelijk en snel uw auto in uw garage te parkeren. Een garage op maat realiseren is mogelijk bij Goed Verblijven.


Wij realiseren garages van hout welke conform uw wensen worden geproduceerd. Hieronder tal van garages welken allemaal aan te passen zijn naar uw situatie en wensen. Achter de voordeur bevinden zich sfeervolle woonvertrekken.


Gepotdekselde garage

De grote gepotdekselde garage biedt u o. Gepotdekselde houten garage met tuinkamer en overkappingsgedeeltes 74m2. Komt veel voor in de agrarische delen van west Kent , Engeland Potdekselen is een houtbouwwijze met horizontale rangschikking van planken. Houten goedkope tuinhuisjes en blokhutten Uw eigen houten paardenstal, zelf bouwen of laten bouwen Goedkope houten garage , met of zonder carport. PARKEREN en BERGING Achterin de tuin is een vrijstaande gepotdekselde garage aanwezig. TUIN Deze fraaie woning beschikt over een royale tuin met o. De vrijstaande gepotdekselde garage met carport is ingedeeld als hobbyruimte en separate kantoorruimte.


De woonoppervlakte bedraagt ca. Het geheel is gelegen aan de rand van het landelijke dorp Well nabij de Maas. Bekijk de luxe schuur op Bulko. Voor een houten garage of carport moet u bij Azalp zijn.


Wij bieden u de beste producten tegen de laagste prijs. Ook voor een houten garage zijn wij uw betrouwbare partner, met eerlijk advies op maat, uitstekende service en hoogwaardige producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts