dinsdag 1 oktober 2019

Tuin katveilig maken

Tuin katveilig maken

Van tuinhout tot sierbestrating! Misschien wel de beste manier om jouw kat op eigen terrein te houden: maak je tuin uitdagend genoeg zodat je kat niet meer weg wil. Wanneer een kat alle aspecten heeft die hij fijn vindt, is hij minder snel geneigd om de tuin te verlaten. Nu hoor ik je denken, hoe doe ik dat?


Deze negen aspecten maken van jouw tuin een paradijs voor je kat! Maar geheel dichte overspanningen en schrikdraad behoren ook tot de mogelijkheden. Verder zijn buisconstructies mogelijk als ondersteuning op dakterrassen, en natuurlijk balkonnetten.


Om een tuin katveilig te maken , heeft u een omheining nodig van tenminste meter hoog. Als u voor de afrastering een basisconstructie van houten palen gebruikt, moeten de palen dus minstens meter lang zijn, er rekening mee houdend dat de palen stevig in de grond moeten komen. Het Australische Oscillot-systeem is katvriendelijk, simpel en effectief. Uw katten genieten van het buitenleven en u van de zekerheid dat uw katten veilig zijn omdat ze de tuin niet uit kunnen. U en uw kat kunnen lekker genieten in de buitenlucht en natuurlijk van uw balkon.


De balkon afscheiding is veilig en gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Elk deel van uw balkon afscheiding wordt gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. Out-door: Het drama is gebeurd: één van onze eigen katten is vergiftigd en ligt momenteel bij de dierenarts aan het infuus. De kans dat hij er nog door komt is heel klein volgens de dierenarts, alles wijst op ernstige hersenschade Maar we hebben nog andere katten, en ik wil de tuin zo snel mogelijk afzetten zodat er niet nog meer slachtoffers vallen.


Het balkonnet of kattennet kan uw kat het leven redden. Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras. Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer gebeuren. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het kat-proof maken van schuren, tuinhuisjes etc. Die wil ik eigenlijk ook niet uit de tuin hebben.


Ik zit ook nog te denken aan een grote kattenren of de tuin zo maken dat ze er niet uit kunnen. Maar dat zal lastig worden aangerzien we op een hoek wonen en de tuin achter en naast het huis is. En ik wil de binnenkatten eigenlijk wel een heleboel tuin gunnen en geen ren van bij meter.


Ervaar het verschil met NuBuiten! De fokkers hadden hun tuin goed afgezet met schrikdraa maar als we. Als we een ren naast de tuindeur van de huiskamer maken moet er een. Nu willen wij tegen de schutting steunen maken en daarop gaas.


Tuin katveilig maken

Soms is het mogelijk de tuin katveilig te maken. Pas uw huis en tuin aan, zodat het een veilige en aangename omgeving is, hoe. Het leven buiten de tuin kan erg gevaarlijk zijn voor katten. Een kattenbeveiliging of tuinbeveiliging wordt daarom steeds vaker gebruikt.


Wij bieden de beste manier om uw katten veilig in uw tuin te houden door middel van onze katvriendelijke en milieuvriendelijke omheining en kattenschuttingsplek! Balkon katveilig maken Ik wil een balkon van 365Lx110Bx292H kattenveilig maken. Langs de balustrade komen polystyreen platen (gaten moeten in de platen geboord worden en vervolgens bevestigd worden aan de reling), verder zal er een kattennet gespannen worden (bevestiging aan balkon van de bovenburen).


Het zou zomaar kunnen dat ik binnenkort naar beneden moet verhuizen, en dat houdt in dat ik de beschikking over een grote tuin krijg. Wij hebben destijds onze tuin laten afzetten door nettenlijn. Het is een heel stuk minder zichtbaar als gaas ik vind het totaal niet storend.


Ik wil absoluut niet dat Harry en Loes hier in de tuinen van de omringende buren gaan rondlopen. Buurkatten kunnen dan in je tuin vallen, doordat het gaas meebuigt als ze erop stappen. Vervolgens kunnen ze je tuin niet meer uit door het gaas op de afrastering. Zorg dus voor stevig gaas en goede steunbeugels om het aan te bevestigen.


Er zijn netten verkrijgbaar, speciaal voor het katveilig afrasteren van een ruimte. Let wel: beide methodes zijn alleen geschikt voor een tuin waar niet erg veel obstakels in staan (bomen, struiken of andere tuinobjecten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts