maandag 27 februari 2017

Gardena splitter

Specialistisch advies nodig? Gardena Koppelstuk tot goedkoper. GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren.


Ontdek de wereld van GARDENA. GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen. Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang.

Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! De uitgangen zijn traploos regelbaar. Op de verdeler kunnen twee GARDENA besproeiingscomputers of watertimers worden aangesloten. De waterdoorvoer is reguleerbaar en volledig afsluitbaar. Zo hoeft de slang niet verwisseld te worden bij de kraan.


Nu kun jij met gemak jouw tuinsproeien met een sproeiapparaat en je emmertje vullen met water. Voor het gebruik van aangesloten apparaten. GARDENA 2-weg verdeler Voor aansluiting op de waterkraan.


Dankzij het prof-systeem kraanstuk creëert u eveneens een grotere waterdoorvoer.

De verdeler is geschikt voor 25mm waterkranen met 3draa maar ook voor 21mm waterkranen met 25mm draad. Uit onze collectie bewatering. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


U bestelt een prachtige 2-weg-waterverdeler, uit het assortiment. Bestel hier tuinslangaccessoires. Eén waterbron beschikbaar en u wilt twee sproeiapparaten tegelijk gebruiken. Door klanten beoordeeld met een 1. Door een 3-wegstuk te gebruiken, kunt u de tuinslang eenvoudig splitsen.


Er zijn verschillende soorten tuinkoppelingen. Zo heb je tuinkoppelingen voor de tuinslang maar bijvoorbeeld ook hoekstukken en andere koppelingen. De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat.


Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. Een tuinslang voor het verzorgen van je bloemen en planten? KARWEI heeft de ideale tuinslang. Slangkoppelingen en kranen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. One thing to note is that the quick disconnects make this a little longer than most y-valves, so if your spigot is set low to the ground like mine was there may be a little digging in your future. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Automatische bewatering kopen?

Should also work on gardena -compatible quick-click systems, e. Het bereik van de sproeier is ongeveer meter. Daardoor is het belangrijk dat jij vooraf bepaalt wat je wensen zijn. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald type sproeier of een merk, dan kun je bij ons heel snel zien welke voor jou geschikt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts