maandag 20 februari 2017

Gallagher afrastering

Nu met jaar garantie op alle schrikdraadapparaten! Binnen één werkdag geleverd! Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Afrastering kopen voor uw dieren?


Onze online tools helpen u snel op weg bij het samenstellen van uw afrastering. Gallagher is wereldwijd marktleider in afrastering voor dieren. Als u op zoek bent naar een nieuwe (weide) afrastering voor uw vee of juist om uw akkers en tuin te beschermen tegen schadelijke dieren, dan helpen wij u graag aan de juiste oplossing. Bekend bij dierhouders en verkocht door een groot dealernetwerk.


Magento webwinkel in B2B segment! Voor een diervriendelijke, veilige en goed zichtbare elektrische schrikdraad afrastering kiest u voor Gallagher. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen in het magazijn? Voor vee is een afrastering met gaas een zeer goede keuze.


Gallagher afrastering

Voor grotere dieren zoals schapen en geiten biedt ons ijzersterke schapengaas uitkomst. Dit gaas gebruikt u voor een afrastering met een hoogte van of 1cm. De hoogte van de mazen loopt naar boven geleidelijk toe, van klein aan de onderzijde tot iets groter aan de bovenzijde. De lint isolatoren zijn zo ontwikkeld dat uw lint afrastering goed strak blijft staan.


Bij BTN de Haas bieden we u afrastering met draad dat geschikt is voor allerlei dieren en natuurgebieden. Een elektrische afrastering biedt een aantal voordelen vergeleken met een conventionele afrastering. In de eerste plaats is een elektrische afrastering goedkoper, zowel qua aanschaf van het materiaal als qua arbeidstijd voor het plaatsen van de afrastering.


Gallagher afrastering

Gratis verzending vanaf euro. Voor ieder terrein is de juiste afrastering een must. Welkoop helpt je een handje.


We bieden alles van zonnepanelen om je schrikdraad van elektriciteit mee te voorzien tot alles-in-1-oplossingen. We bieden ook toebehoren voor afrastering , zoals doorgangen, isolatoren en aardingsmateriaal. De spin staat met poten in de grond welke stroomvrij zijn. De overige poten zorgen voor de afrastering en geven het vee een impuls bij aanraking. In het midden van de spin wordt een kunststof schrikdraad bevestigd die om een haspel wordt gedraaid.


Gallagher afrastering

Goedkoop maar toch veel kwaliteit? Tevens hebben we veel soorten stroomgeleiders waaruit u kan kiezen. Goede stroomgeleiders heeft u nodig zodat de stroom getransporteerd kan worden in uw elektrische afrastering. De s2is een mobiel schrikdraadapparaat die werkt op zonne-energie. Met de s2kunt u een afrastering tot.


Schrikdraadapparaat En benodigde onderdelen Boven € 5- geen bezorgkosten (NL) Deskundig. Bestel alles voor afrasteren veilig online op Agradi. De afrastering van paarden kunt op verschillende manieren doen. U kunt de omheining afrasteren met schrikdraa koort en netten. Om uw paard in alle veiligheid binnen de afrastering te houden, dienen er zo min mogelijk uitstekende delen aan de omheining te zitten.


Wij hebben alles van gallagher afrastering Denk aan schrikdraad apparaten, afrasteringsdraa weidepalen en nog veel meer! Om een afrastering van stroom te voorzien heeft u een schrikdraadapparaat nodig. Onze schrikdraadapparaten staan bekend om hun duurzaamheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een uitermate handige en eenvoudige tester die aan een sleutelhanger kan worden gehangen. Als u de tester dicht bij een elektrische afrastering houdt, wordt er een luide pieptoon afgegeven als de afrastering onder stroom staat.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. In ons aanbod vindt u elektrische schrikdraad apparaten voor iedere situatie.


U kunt bij ons terecht voor schrikdraadapparaten die u kunt aansluiten op het lichtnet, via een accu of met een batterij. Door gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen wordt de kans op kortsluiting geminimaliseerd. Vind je een artikel wel op de website van de fabrikant, maar niet op die van ons?


Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen. U kan alle soorten schrikdraad eenvoudig en snel op iedere hoogte monteren met de hiervoor speciaal vervaardigde LinePost Clips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts