woensdag 1 februari 2017

Stenen tuinhaard

Stenen tuinhaard

Terrasverwarmingen voor in jouw tuin. Kies uit 3producten vanaf € 150. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Tuinhaarden online bij LIDL. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online.


In de loop der jaren hebben reeds vele tuinhaarden hun weg gevonden naar de tuin van onze klanten in Nederlan België en Duitsland. Je hebt dan een tuinhaard en een barbecue in één. Na het barbecueën kun je een heerlijk warm vuurtje stoken, zodat je nog lekker lang kunt natafelen.


Sommige tuinhaarden zijn namelijk vrij instabiel en kunnen omvallen. Ook komt er bij een enkele tuinhaard snel (brandend) hout uit de stookopening vallen. In de meeste tuinhaarden zit namelijk geen deurtje. Daarom is het verstandig om een stenen of stalen ondergrond of vloerplaat bij de tuinhaard te hebben. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


De tuinhaard BBQ met stenen aan de achterkant, kunt u eenvoudig als los element of tussen uw schanskorven plaatsen. Nu verkrijgbaar in hoogtes. Deze volledig voorgemonteerde haard wordt geleverd inclusief gratis BBQ rooster.


Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. In hoogtes verkrijgbaar. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Enerzijds zorgt deze ervoor dat de tuinhaard goed beschermd is tegen invloeden van het weer.


Anderzijds zorgt deze verf dat de tuinhaard een unieke look krijgt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De hittebestendige lak is voornamelijk in zwart beschikbaar. Tip: Plaats een tuinhaard na gebruik onder een afdak of in een schuur of schaf een beschermhoes aan.


Hoogte inclusief afvoer 1cm. Het grote voordeel is dat we jouw bestelde betonnen barbecue en tuinhaard keurig netjes bij uw thuis bezorgen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinhaarden. Meer geluksmomentjes buiten!


Stenen tuinhaard

De achterkant van deze haard is gevuld is met stenen , zodat u de haard ook vrij of zelfs tussen korven. De keramisch gebakken stenen hebben een vuurvaste en warmte reflecterende samenstelling. Schanskorven brengen sfeer in uw tuin. Zo’n tuinhaard van steen past precies in je tuin. Als je het visualiseert, klopt alles.


Het is misschien dan toch maar verstandig om een tuinhaard van steen te kopen. Eentje die je niet zelf hoeft te metselen. Bij het surfen op internet om je diverse mooie modellen tegen. Een terrashaard ook wel tuinhaard genoemd brengt niet alleen veel sfeer, het is ook een echte eyecatcher.


Daarnaast levert een terrashaard veel warmte doordat de behuizing ook hitte afstraalt. Van onze stenen bbq geniet u dan ook jaren lang! Alles wat je wilt weten over een stenen tuinhaard Helaas nodigt het Nederlandse klimaat niet uit om avondenlang buiten te zitten om te barbecueën, te borrelen of om.


Door zijn vorm is de Magma haard uitermate geschikt als warmte bron en sfeerhaard en tevens een sieraad voor uw tuin of terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts