donderdag 16 februari 2017

Tegenstroom zwembad

Tegenstroom zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Zoek naar lucht lucht warmtepomp op de nieuwe KensaQ. Vind lucht lucht warmtepomp. SWIMSTREAM tegenstroom zwemtechnologie. Eindeloos zwemmen in een bad van minimale afmetingen? In een jetstream zwembad stuwen pompen het water door jets waardoor je in tegenstroom kan zwemmen.


Lees hier meer over de werking, mogelijkheden en prijzen. Privé tegenstroom zwembad , op maat gemaakt. Swimstream is gespecialiseerd in het bouwen van tegenstroom zwembaden op maat. In de afgelopen twee decennia realiseerden wij meer dan 1unieke Swimstream pools, veelal in samenwerking met een architect en aannemer. Zwembad tegenstroom installatie kopen.


Tegenstroom zwembad

Met een zwembad jetstream is ieder zwembad te veranderen in een aquarobics of fitness centrum. Naast de trainingsaspecten biedt een zwembad tegenstroom natuurlijk ook heel veel speelplezier voor uw kinderen of kleinkinderen. De sterkte van de tegenstroom bepaalt u zelf. Voorwaarde is dan wel dat je zwembad minstens meter lang is om het effect van een baantje van pak – meter te krijgen.


Een tegenstroom is daarom zowel geschikt voor beginnende zwemmers als voor olympische kampioenen. Los van de standaard jetstream met een krachtige pomp weet ik ook dat er een ander systeem van tegenstroom bestaat waarbij een groot volume water aan een trage snelheid wordt verplaatst. HydroStar brengt de kracht van de natuur naar uw zwembad ! Droomt u van een kant-en-klaar zwembad ? Of wil u eerder geholpen worden als zelfbouwer? Bij ons bent u steeds aan het juiste adres!


Tegenstroom zwembad

Het verhoogt het zwemplezier en maakt uw zwembad uitnodigender. Het vermogen van de pomp van een jetstream bepaalt de sterkte van de tegenstroom. Geoefende zwemmers zullen voorkeur hebben voor een zwaardere pomp en recreatieve zwemmers kunnen al veel plezier beleven aan een lichtere. Bespaar aanzienlijk op uw Energiekosten!


Tegen de stroming in zwemmen met deze TOP jetstreams. Jetstream zwembad online bestellen. Met een jetstream pomp kunt u uw privé- zwembad ook gebruiken voor trainingsdoeleinden. Bekijk op onze website de zeer gunstige prijzen van Azalp. Er zijn veel verschillende soorten en manieren van een zwembad tegenstroom creëren met het juiste advies kunt u de passende tegenstroom installatie kiezen.


De meest voorkomende zwembad tegenstroom installatie is de jetstream, dit is tevens de meest ouderwetse manier van zwemmen in een tegenstroming. Een goed zwembad begint bij helder en gezond water. Hierdoor bespaar je op producten, dus zwem je in minder chemie en is het beter voor het milieu. Chloorvrij is onze visie, onze passie, onze missie. Een sport zwemmer heeft een krachtige stroming nodig om tegenin te zwemmen minimaal 40mof meer,voor recreatie doeleinden zijn de lichtere jetstreams ideaal.


De tegenstroom is op snelheid instelbaar en geschikt voor ieder niveau. Zwemtraining in je eigen zwembad Dagelijkse zwemtraining was nog nooit zo makkelijk! Deze tegenstroompomp is gemakkelijk te installeren in een stalenwand zwembad of bouwkundig zwembad. Nú ook extra sterke tegenstroompomp op krachtstroom. Om baantjes te trekken of aan uw conditie te werken in uw eigen zwembad hoeft dat echt niet van olympische afmetingen te zijn.


In een klein zwembad met jetstream kunt u urenlang doorzwemmen zonder keerpunt. Het tegenstroomapparaat genereert een krachtige waterstraal waar u tegenin zwemt. De kracht van de tegenstroom kunt u zelf instellen.


Kiezen voor een zwembad met tegenstroom bij Equano, is kiezen voor kwaliteit en service! De Swimstar zwembaden zijn bovendien een stuk zuiniger dan andere tegenstroom zwembaden. Wil je thuis aan je conditie werken, zonder een groot zwembad te moeten plaatsen?


Ontdek dan gauw ons aanbod aan tegenstroom zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts