woensdag 8 februari 2017

Hillhout tuinhuis

Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Het zijn kwalitief topkwaliteit tuinhuizen. Het douglas tuinhuis is ook inclusief dakdoorvoer met uitloop. De luifel is zowel links als rechts leverbaar.


Blokhut, tuinhuis of schuurtje.

Het onmiskenbare karakter met gestapelde wandbalken staat altijd fier tussen het groen in de tuin. Als extra woon- of werkruimte, als hobbyruimte, of gewoon als extra opbergplek. Kies de blokhut die bij uw huis en tuin past.


De wanden zijn fijnbezaagd uitgevoerd voor een robuuste en toch moderne uitstraling. Gemaakt van duurzaam douglashout, daar gaat u jaren en jaren plezier aan beleven. Maar heb je bijvoorbeeld net even een ander formaat nodig in verband met afmeting van je tuin dan is maatwerk mogelijk.


Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je zelf de afmeting en indeling bepalen.

Je kan zelf je keuze maken. Indien u een keuze heeft gemaakt, kunt u gemakkelijk door onze website navigeren. Geniet van de veelzijdigheid van onze tuinhout collectie met uiteraard de nieuwste tuintrends op het gebied van kwalitatief tuinhout. Enorme showroom, vraag korting aan! Tuinhuizen: Uit voorraad leverbaar.


U krijgt direct een bevestiging. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze Slogan geeft goed weer wat de doelstelling dit mooie merk voor tuinhuizen , overkappingen en andere tuinproducten die zij leveren. Innoverende producten en voorzien van de laatste trends. Het hele jaar door genieten van uw tuin?


Zij weten waar de tuinliefhebber van houdt en zij stellen u in staat om uw tuin optimaal te kunnen benutten. Bekijk ons gehele assortiment! Hillhout tuinhuisjes tegen lage prijzen. Bestel hier tuinhuisjes online.


Dit is ongeveer hetzelfde ontwerp als de Urban EXCELLENT alleen is deze uitgevoerd in geschaafd Douglas hout! Gratis bezorging aan huis!

Kijk snel verder voor een ruim aanbod aan hout, buitenleven en buitenspelen! De afgelopen jaren is de Houtburcht zich steeds meer gaan richten op maatwerk. Het voordeel is simpelweg dat u zelf de maten, houtsoort en dakbedekking bepaalt. Hiervoor hebben wij verschillende soorten tuinhout.


Meer informatie vindt u op onze site. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Om uw tuinhuis of blokhut compleet te maken, leveren we natuurlijk alle mogelijke accessoires met uw blokhut of tuinhuis mee.


Van de funderingsbalken op de gron via de bloembak onder het raam en de regengoot langs het dak, tot de sierkap met messingbol op het hoogste punt van het tuinhuis. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte.


Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts