donderdag 2 februari 2017

Review huttenheugte

Wat fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad op ons park. De omgeving leent zich inderdaad goed om te fietsen. Dus dat is zeker een aanrader. Dalen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer.

Plopsa Indoor is direct naast het park! Vanaf de parkeerplaats hoef je maar één kant op te lopen om alles te bereiken. We wilden onszelf trakteren op een weekje er tussenuit in alle luxe en kozen voor een VIP cottage in de Huttenheugte. Voor ons best een eindje rijden maar het was meer dan de moeite waard. S avonds was deze wandelweg zeer sfeervol verlicht.


Het afgelopen jaar hadden we de gokhal van het Centre Parcs in Zeewolde al bezocht en die kwam wel heel slecht uit de bus in onze review. De Huttenheugte is een heel mooi park waar je helemaal rond het meer kan wandelen. Kies een van de cottages voor tot personen midden in de Drentse natuur, voor een heerlijke gezinsvakantie.

Ga je voor een prima Comfort cottage, een Premium cottage met meer luxe, of leg jij je gezin in de watten met een VIP cottage? Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! In de Aqua Mundo van de Huttenheugte kan je lekker zwemmen, maar ook de golven trotseren in het golfslagbad of ervaar de spannende wildwaterbaan. Nou ja prima denken we dan.


Natuurlijk wilden we wel even melden dat iemand ons dur verkeerd heeft geïnformeerd. Mevrouw liet ons niet aan het woord en heeft maal gezegd dat wij maar een beter moesten lezen. Absoluut associaal met welke toon deze vrouw tegen ons sprak.


Voor mij en mijn vrienden een slechte ervaring in de huttenheugte. Dear Family, Thank you for your review , The Aqua Mundo lends itself very well for a great time with children We want to thank you for your feedback regarding the signage, we will pass this on to the responsible departments. Geniet van een heerlijk oven gebakken pizza of traditioneel vers gedraaide pasta in Nonna s Family Pizza e Pasta.


Nou, daar houdt niemand zich aan. Verschrikkeljk, de kinderen moesten gewoon tussen de rokende asocialen zitten. Een medewerkster daar op aangesproken, daar begon de klucht.


Daarna nog gereclameerd maar uiteindelijk is het resultaat dat de Huttenheugte hier niets aan wil doen, behalve de rookplek beter aangeven. Dit attractiepark biedt diverse attracties waaronder een achtbaan, zweefmolens en meer leuke attracties allemaal in het Studio1thema. Parkvakanties laat je in deze video het hele Aqua Mundo zwembad zien.

Laat ook zelf een review achter! Center Parcs de Huttenheugte. Genieten van het Drentse land en ook nog eens volop vermaakt worden tijdens je vakantie.


Het park biedt vele sportieve activiteiten zoals duiken, mountainbiken en wand klimmen. Ook kinderen tot twaalf jaar vermaken zich hier prima. Een deel daarvan wil graag een keer naar Huttenheugte om het zwemba maar een ander deel wil daar niet heen. Huisjes schijnen een stuk kleiner en ouder te zijn dan in Sandur.


Leuk, maar zeer gedateerd! Personeel in het zwembad en plaza aardig en zeer content. Alleen voor de rest heeft de tijd stil gestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts