dinsdag 14 februari 2017

Exotan casablanca loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Exotan. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Met zijn indoor uitstraling kan je ook een moderne vormgeving doortrekken naar je tuin. Exotan Casablanca loungeset en tuinmeubelen. De Casablanca is door het gebruik van Texfabric een 1 all weather loungeset. Zo kan je de Casablanca loungeset krijgen in kleuren: mix grey, taupe en blue jeans. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


De moderne Casablanca lounge fauteuil past perfect bij de Casablanca loungeset. Nooit meer de kussen naar binnen slepen.

Naast de zwarte variant is deze all weather loungeset ook verkrijgbaar in de kleur Mixed Grey, Taupe en Jeans. De bank heeft een hoek aan de rechterkant en is gemaakt van een speciale, sterke buitenstof. Hierbij is het belangrijk om te weten van welk materiaal jouw set is gemaakt, want daar is het soort onderhoud van afhankelijk.


Vertrek voordelig naar Apartotel Casablanca , Santa Ponsa. Haal vandaag nog die casablanca loungesets in huis. Kies uit producten vanaf € 4450.


Deze loungeset is toegevoegd vanwege het fantastische zitcomfort. Ook vanwege de kwaliteit van de set. Deze is namelijk zeer goe dit komt mede door de all weather kwaliteit. De hele loungeset kan het hele jaar buiten blijven. De kussen hoezen en het materiaal om de loungeset heen is van texfabric.


Verstelbaar loungeset Casablanca. De verstelbare loungeset is geschikt voor iedereen. Door dat de leuning verstelbaar is kunt u er zelf voor kiezen of u heerlijk gaat relaxen of wat actiever gaat zitten.


De stoelen hebben als extra optie dat de er ook nog een voetensteun op de stoel zit.

De rugleuning en de voetensteun zijn afzonderlijk. U hoeft de kussens niet naar binnen te halen, maar kunt deze dus in de loungeset laten. Na een regenbui zijn de kussens snel weer droog. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Het frame van deze loungeset heeft een zilvergrijze poedercoat waardoor het een luxe uitstraling en duurzame kwaliteit heeft. Deze hoezen set is daar uitermate geschikt voor. Het is samen met Triniti een outdoor merk van Persoon Outdoor Living en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van all weather materialen.


De meubels zijn uniek door hun authentieke uitstraling en natuurlijke materialen. Als aanvulling op de collectie heeft Persoon onderhoudsproducten in het assortiment ontwikkeld en opgenomen. De collectie bestaat uit cleaners, sealers en protectors.


Deze onderhoudproducten hebben een zeer hoogwaardige samenstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts