maandag 20 februari 2017

Deet spray kruidvat

Vind deet spray het nu op Kensaq. Vergelijk en bestel op Beslist. Voor de laagste prijs online. Huidvriendelijk, direct werkzaam en acht uur lang bewezen doeltreffend.


Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

De beschermingstijd tegen sommige agressieve tropische tekensoorten kan korter zijn. Jungle Formula Maximum Original Spray met DEET beschermt tot uur tegen muggen. Bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug. Het stofje DEET zet de geursensoren van muggen op het verkeerde been.


Hierdoor ruiken de insecten je lichaamsgeur niet meer en zo wordt je minder snel gestoken. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! DEET spray is een effectief middel tegen stekende insecten en in mindere mate ook tegen teken.


Kruidvat Deet Anti-Insect Roll-On.

In ons aanbod vindt u DEET spray , lotions en sticks. De naam N,N,-diethyl-m-toluamide is recentelijk vervangen door N,N-diethyl-3-methylbenzamide, maar je zult beide namen tegenkomen. DEET is de afkorting voor N,N-diethyl-m-toluamide. ANTI-INSECT DEET SPRAY MLIn je medicijnkastje mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken.


Azaron Anti-muggen Spray Deet dan Azaron Anti-Muggen verre reis spray met DEET biedt tot uur effectieve bescherming tegen muggen en teken. Beschermt gemiddeld uur tegen steken van de meest voorkomende muggensoorten in Nederland en uur tegen tekenbeten. Care plus deet spray ml. Ik ga maanden naar Thailan Laos en Cambodja.


MAAR, kan ik dat in Z-OA ook gewoon kopen? Zo niet, hoeveel ml heb ik dan nodig voor maanden? Met de spray of lotion kunt u een klamboe of kledingstukken sprayen of besprenkelen. Was de kleding uit als de DEET niet meer nodig is.


Hiermee voorkomt u onnodig contact met DEET. Speciale maatregelen bij de spray. Het oplosmiddel in de spray is brandbaar. Zoek naar deet spray op de nieuwe KensaQ.

Moustimug Tropical Maxx Deet Spray legt een laagje op de huid dat de kleur van de ader, de temperatuur en de geur verbergt. De natuurlijke extracten (lavendel, geranium, citroenkruid) bekrachtigen de actie van D. Trekpleister Deet Anti-Insect Spray beschermt je gemiddeld uur tegen steken van huismuggen en Anopheles muggen (drager van parasiet die malaria kan veroorzaken), uur tegen Aedesmuggen (drager van gele koorts- virus) en uur tegen tekenbeten (Ixodes). Geschikt voor zowel tropische bestemmingen risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet spray is effectief tegen teken, muggen en andere stekende insecten.


Deet is Diethyl-m-toluamide ( DEET ). Gebruik de spray NIET in de buurt van open vuur, zoals een brandende sigaret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts