dinsdag 28 februari 2017

Betonnen kandelaar

Betonnen kandelaar

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bekijk het ruime aanbod Kandelaars snel bij bol.


Alle kandelaars vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Woonaccessoires nieuw betonnen kandelaars tuinfakkels.


Zeer mooie tuin kandelaars. Altijd bij ons in huis gestaan maar deden er niet veel mee. Werkwijze betonnen kandelaar. Om straks een uitsparing te hebben om de kaars in te plaatsen, bevestig je een halve kurk aan de binnenkant van de stervorm. Dit doe je door eerst op die plek een gaatje te boren van mm.


Betonnen kandelaar

Kate is een handgemaakte betonnen kandelaar met een fraai gelaagd ontwerp. Ze is met veel oog voor detail ontwikkel waarbij de nieuwste ontwerpmethodes zijn gebruikt. Het gebruikte beton is zeer fijn, waardoor ze zo warm en zacht aanvoelt als de kaars die ze ondersteunt. Mooie zware grijs betonnen kandelaar voor een stompkaars.


Leuk om er twee bij elkaar te zetten. Strakke, betonnen wandlamp gemaakt in een rechthoekig model. De lamp is aan beide kanten open zodat er, zowel boven als onder, een lichtbundel op de wand schijnt. Het armatuur bestaat uit fijn, gegoten beton en heeft een grijze kleur.


Betonnen kandelaar

Ondanks het betonnen uiterlijk is de wandlamp niet grof van afwerking. Hierdoor is de wandlamp geschikt voor. Wil je nog een kleur toevoegen aan je betonnen kandelaar ? Om een strakke lijn te maken is het handig om schilderstape te plakken. Op deze manier kan je verschillende kleuren maken.


We wensen je veel plezier met je zelf gemaakte kandelaar van beton! Betonnen Kandelaars koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Stoere kandelaars van beton, daarmee zorg je in deze gure dagen voor een beetje gezelligheid in huis. De lente lijkt in februari soms nog ver weg.


Juist dan kun je wel wat extra sfeer in huis gebruiken. Dus maakt Agaath deze keer prachtige kandelaars. Van een niet zo voor de hand liggen maar wel stoer en trendy materiaal: beton.


Leuke betonnen kandelaar of huisje wilde hem zelf gebruiken als een soort altaartje met een maria beeldje erin. Zo goed als nieuw Ophalen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


You may also like… Kandelaars en Kaarsen. Robuust, stoer, landelijk, industrieel. Het zijn thermen die allemaal bij deze betonnen kandelaar passen. Deze betonnen kandelaar past perfect in het landelijke interieur.


Sfeervolle betonnen kandelaar met ruimte voor decoratie. Twee betonnen kandelaars grijs. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Helemaal intact, zo goed als nieuw. Cm breed waar je kaars op zet.


Merel Bekking, een Nederlandse ontwerpster werd tijdens haar studie Product Design aan de kunstacademie in Utrecht geïnspireerd door de vormen van afvoerbuizen. Ze gaf er een eigen draai en gebruikte niet de leidingen zelf maar maakte de pijpen na van beton. Fahrenheit, een betonnen meerarmige kandelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts