dinsdag 28 februari 2017

Storz koppeling maten

Storz koppeling maten

Ruime voorraa snel geleverd. Laat uw bestelling op locatie bezorgen of haal af in één van de filialen. Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Zoek gebruikte auto-onderdelen op kenteken.


Koop nú Koppeling in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een halve koppeling heeft twee of drie uitstulpingen en evenveel uitsparingen. Het aantal uitstulpingen is afhankelijk van de diameter.


Op aanvraag leverbaar in messing, roestvrijstaal of aluminium met stalen tule. De nokafstand wordt altijd tussen de nokken gemeten! De blinddeksels wordt geleverd inclusief stevige ketting.


Storz koppeling maten

Techniparts heeft het allemaal in veel verschillende maten. Storz blindkappen en blinddeksels. Deze symmetrische slangkoppeling kunt u makkelijk en snel op elkaar aansluiten.


Geschikt voor af- en aanzuigen. Kortom met een storz koppeling heeft u altijd een snelle en eenvoudige betrouwbare slang verbinding. PVC Voordeel heeft het doorgaans allemaal op voorraad! Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Dit type koppeling wordt voornamelijk gebruikt bij de brandweer (brandweerkoppeling) in veel Europese landen en ook voor industriële toepassingen.


Wij leveren storz koppelingen van het merk AWG. De koppelingen zijn voorzien van DIN en ISO keur en hebben een maximale werkdruk van bar. Groot assortiment Koppeling. Welkom bij Arbon Agenturen BV. Een storzkoppeling is bedoeld om slangen met elkaar of met vaste armaturen te verbinden.


De alluminium storz koppeling met binnendraad voor het echte zware snelkoppeling werk, leidingshop de storz leverancier! Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. Vind storz koppeling op Marktplaats. Brand- en spoelslangen in alle soorten en maten , straalpijpen, verdeelstukken,.


De maten van de door ons gebruikte Storzkoppeling. STORZ - koppeling met slangtule Type: STS STORZ - koppeling met binnendraad Type: STF DN NOK Schroef- Ref. Aluminium Nokafstand NA44. Hierdoor ontstaat een stevige koppeling die een hoop water kan vervoeren.


OK Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. In onze Showroom tonen wij u diverse houtkachels voor de woonkamer maar ook voor terras of schuur. Wildkamp helpt u graag verder!


De fitting heeft een binnendraad verbinding. Bestel online of kom langs! Deze fitting is verkrijgbaar in verschillende maten. Deze koppeling wordt veel gebruikt bij de brandweer en in veel Europese landen en ook voor industriele toepassingen.


Speciaficatie Verschillende maten op aanvraag leverbaar. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts