dinsdag 28 februari 2017

Verdelgen zilvervisjes

Zoek naar zilvervisjes verwijderen op de nieuwe KensaQ. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Vind zilvervisjes verdelgen. Papiervisjes en zilvervisjes bestrijden. Hier leggen we alles uit over papiervisjes en zilvervisjes bestrijding. Zilvervisjes bestrijden is best lastig.


Deze zilvervisjes bestrijding zal de aantallen zilvervisjes drastisch verlagen. U zult waarschijnlijk van plan zijn door te gaan met zilvervisjes bestrijden totdat deze uitgeroeid zijn. Toelichting - tips om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden.


Verlaag de luchtvochtigheid en bestrijd de insecten met droogte.

De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Een vrouwelijk zilvervisje legt meer dan 1eieren. Eitjes worden in groepen tot maximaal eitjes tegelijk gelegd.


Een grootschalige zilvervisjes plaag betekent meestal dat ze voor meerdere jaren in je huis, kantoor, of horecagelegenheid leven. Het 1 voorkomen van zilvervisjes is niet mogelijk. De beestjes zijn klein, snel en kunnen zich op veel plaatsen verstoppen. Het gaat echt niet lukken om je huis zo dicht te maken dat zilvervisjes niet binnen kunnen komen.


Als u zilvervisjes in uw badkamer of keuken heeft zal u deze zo snel mogelijk willen verdelgen , uitroeien of doodmaken. Wilt u zilvervisjes bestrijden door deze plaag helemaal weg uit uw huis te verwijderen, lees dan de onderstaande tips van Ongediertewinkel. Daarnaast kan een zilvervisje , als die over je aanrecht loopt, salmonella meenemen aan zijn pootjes en dat op die manier verspreiden.


HGX spray tegen zilvervisjes , dé oplossing voor het effectief bestrijden van zilvervisjes. Dit product werkt namelijk tot wel weken tegen zilvervisjes , waardoor de overlast door zilvervisjes eenvoudig en snel opgelost kan worden. Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes.


Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen. Daarom zijn ze moeilijk te bestrijden.


Ze voeden zich onder andere met zetmeel.

Wij bieden echter verschillende opties aan om zilvervisjes te bestrijden. Ze lijken op elkaar, maar verschillen in hun voorkeur voor specifieke temperatuur en vochtigheid. Goed om te weten is dat een paar zilvervisjes niet schadelijk zijn, pas als er sprake is een plaag kan het vervelend worden.


Denk aan schade aan boeken, behang en schilderijen. Om zilvervisjes te voorkomen, kun je verschillende maatregelen nemen. Bewaren van spullen op zolder blijkt ook vaak een ramp te zijn met deze vervelende insecten in huis. Maar een klein deel van de zilvervisjes laat zich daadwerkelijk zien en de overige beestjes houden zich schuil en komen dus niet in aanraking met de (schone) delen van uw huis.


Hierdoor is het zilvervisjes uitroeien ook een lastige klus. Zelf zilvervisjes verdelgen. Het is absoluut niet aan te raden om zelf de zilvervisjes te verdelgen. Het lijf van de zilvervis is plat met zilveren schubben en loopt taps toe (een beetje als een wortel). Daarnaast heeft een zilvervisje vrij grote antennes aan zijn kop en ‘aanhangels’ aan de achterkant.


Een plastic zakje of bakpapier nemen. Lijntje honing er op smeren en neerleggen op een plek waar ze rondlopen. Ik weet niet of ze door de honing aangetrokken worden.


Misschien volstaat een plakstrip zoals voor vliegen ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts