maandag 6 februari 2017

Prijs grasmatten

Uw Gazon fris en gezond houden. Bereken direct uw Gazonprijs. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De graszoden worden vers voor u van het land gestoken. Wij kweken uitsluitend graszoden zonder netten.


Prijs grasmatten

U bent dus verzekerd van kwaliteit graszoden voor een vaste lage prijs van per m². Omdat wij op zeer grote schaal werken, kunnen wij onze service aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Wij hanteren grasmatten prijzen vanaf € per m². Laat uw grasmatten een dag eerder bezorgen en begin de volgende dag met leggen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.


Bent u de dag van levering niet thuis? Geen probleem, de chauffeur lost uw graszoden netjes bij u aan huis ook als er niemand aanwezig is. Gratis sms service: wij sturen u een sms, waarin staat wat de geplande levertijd is. De ene graszode is de andere niet.


Prijs grasmatten

Onze grasmatten zijn herkenbaar aan die donkergroene graskleur. En dagvers voor u gesneden. Meer dan jaar ervaring. Voor de graszoden geldt het lage BTW tarief van voor het uitvoeren van de werkzaamheden geldt het hoge bwt tarief van.


Alle vermelde prijzen op de website zijn inclulsief BTW. De reden hiervan is dat onze zoden dagelijks vers worden gesneden en verzonden. Hoogwaardige grasmatten kopen is bij ons een eenvoudige kwestie. Tijdens grasmatten kopen kunt u afrekenen via de bekende betaalsystemen zoals Visa, MasterCar iDeal of PayPal. Door het direct afrekenen van de grasmatten prijs heeft u geen zorgen meer wanneer wij de grasmatten bij u thuis komen bezorgen.


U kunt zich dan volledig richten tot de instructie van de grasmatten leggen. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar!


Hiermee kunt u vooraf een berekening maken van de kosten voor de levering premium graszoden, bemesting van de ondergrond en de professionele aanleg. Een makkelijk en snel alternatief is om grasmatten te leggen. Makkelijk een sterk, groen gazon. Graszoden vanaf € per m2. Die mooie grasmat kan u nu zonder problemen bij u thuis laten afleveren.


U kunt uw gras online bestellen bij één van de drie grootste en oudste kwekers in Nederland. Op de kwekerij in Drouwen worden grasmatten gekweekt op meer dan 2hectare land. Laagste graszoden prijs garantie.


Kweekbedrijf Loeffen al meer dan jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf. Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden leveren tegen zeer scherpe prijzen. Prijs van grasmatten per m2. Daarom kan je een gratis prijsofferte aanvragen door onderstaand formulier in te.


Prijs grasmatten

Speelgazon graszoden kan tegen een stootje. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor onderstaande tarieven. Onze prijs per vierkante meter is € 00.


Bij deze prijs zit ook het frezen van de ondergrond inbegrepen. Onderstaand vindt u de prijs voor het aanleggen per m² op basis van zwarte grond dat onkruid en puin vrij is. Deze worden door ons premium grasmatten genoemd. Daarnaast gaan wij er vanuit dat de ondergrond voor vlak is.


Wij leggen deze premium grasmatten voor prijzen vanaf slechts € per m². Voor deze prijs voeren wij grondwerkzaamheden uit, bemesten we de ondergrond en leggen we graszoden. Voor een meerprijs vanaf € per m² kunnen wij ook uw bestaande gazon vervangen. Wil je grasmatten bestellen? Dat kan bij een groot deel van onze vestigingen.


Neem daarvoor contact op met een Intratuin bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder. Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen.


Bestel ze daarom op tijd en leg ze binnen uur na levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts