vrijdag 17 februari 2017

Hockeyhandschoen indoor

Hockeyhandschoen indoor

Bij hockey is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Je kan je namelijk flink bezeren door de impact van de bal, een andere stick of de ondergrond. Welke maat hockeyhandschoen heb ik nodig?


Het is lastig om te bepalen welke maat hockeyhandschoen je nodig hebt voor jezelf of voor je kind. Het is erg belangrijk om jezelf goed te beschermen bij hockey. Ook het beschermen van je handen is belangrijk.


Daarom wordt er steeds vaker gespeeld met hockeyhandschoenen tijdens hockeywedstrijden. De hockeyhandschoen moet goed beschermen, maar mag uiteraard geen invloed hebben op het balgevoel. Zo gaan bijvoorbeeld de hockeyballen enorm hard. Het is veldspelers dan ook toegestaan om beschermende handschoenen te dragen, mits deze de natuurlijke grootte van de hand niet aanmerkelijk vergroten. Alle hockeyhandschoenen die je bij ons koopt zijn te dragen op het hockeyveld en tijdens een zaalhockeywedstrijd.


Hockeyhandschoen indoor

Hockeyhandschoen - Online Kopen. In de zaal speel je de bal hard over de grond en daarbij is het dragen van goede handschoenen geen overbodige luxe. Grootste keuze , laagste prijs! Goede bescherming van de handen is belangrijk.


Koop hier de geschikte handschoenen voor jouw hockeyuitrusting. Merken als Grays, Brabo, Reece, Osaka en Adidas zijn bij Intersport Twinsport te vinden. Een hockeyhandschoen zorgt voor nog veer veiligheid op het hockeyveld. Bekijk bij Daka hockeyhandschoenen van onder andere het merk TK.


Hockeyhandschoen indoor

Bestel jouw nieuwe hockeyhandschoenen eenvoudig in onze online hockey shop of kom langs in een van de filialen. Het is uiteraard van groot belang om jezelf goed te beschermen tijdens een hockeytraining of -wedstrijd. Het veld outdoor is vergelijkbaar in grootte met een voetbalveld , 1meter lang en meter breed.


Er zijn maar liefst spelers in elk team. Het hockeyveld indoor is tussen de tot meter lang en meter lang. Ook buiten wordt steeds vaker gespeeld met protectiehandschoenen.


Bescherm ook je schenen met een scheenbeschermer van Decathlon en denk je ook aan je hockey bitje? Pro indoor hockeyhandschoen wordt uw linkerhand zeer goed beschermd tijdens uw hockey wedstrijd. Nieuw Ophalen of Verzenden. Daarnaast is er ook het risico dat je in een duel door de tegenstander met de stick op de buitenkant van de hand geraakt wordt. Zware kneuzingen en breuken in de hand en vingers zijn bij hockey dan ook niet ongewoon.


Voorzien van stevig klittenband om de pols. Maat M niet meer leverbaar. De online hockeywinkel van Decathlon! Ontdek hier ons nieuwe producten voor veldhockey.


Je ziet onder andere ons gloednieuwe KIPSTA-assortiment met jaar garantie! Ben je op zoek naar de nieuwste hockeyschoenen, beste hockeysticks en de meest comfortabele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts