vrijdag 24 februari 2017

Hangstoel zwart

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Kies uit producten vanaf € 200. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Een hangstoel biedt een comfortabele plek om te relaxen, zonder veel ruimte in te nemen. Er zijn talloze varianten in verschillende groottes, stijlen en kleuren te verkrijgen.

Zelfs binnen misstaat een hangstoel niet. De stoel is ideaal voor in de woonkamer, de speelkamer van de kids of het terras. Zorg wel dat de stoel op een droog plekje staat.


De hangstoel swing wordt geleverd inclusief kussens. Het hoofdkussen is makkelijk op de gewenste hoogte vast te maken. Zo weet je zeker dat je heerlijk zit in de hangstoel.


Hierdoor kun je de hangstoel gebruiken onder je overkapping, op je terras, in de slaapkamer én in de woonkamer.

Gebruik gemakkelijk je laptop terwijl je armen ondersteund worden door het brede kussen of droom lekker weg met een boek in deze comfortabele hangstoel. Met de zonnestralen op je huid kun je volledig ontspannen in deze stoel. Onder het genot van een boek, glas wijn of even helemaal niets. Het frame is gemaakt van staal.


De grootste collectie hangstoelen. Hoe je 'm ook inzet, hangstoel Knoet laat jouw interieur er gezellig uitzien. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! De ophangstoel is gemaakt van stevig geknoopt touw en polykatoen. De totaalhoogte is 1cm.


Het maximale gewicht voor de hangstoel is 1kg. De kleur zwart zorgt voor een fijne sfeer in uw tuin en is neutraal, zodat de zwarte hangstoel gemakkelijk te combineren is met uw andere tuinmeubelen. U kunt dus in no time gebruik maken van uw Lucana hangstoel ! De Manifesto hangstoel wordt inclusief kussens geleverd.


De rotan hangstoelen zwart van Moodadventures hebben een draagkracht van 2kilo dus kunnen tegen een stootje! Gratis verzending geniet van het deugddoende gevoel van gewichtloosheid in de hoogwaardige hangstoel van tectake.

Het design van hangstoel Zwart The Vibe is zo gemaakt dat je een fijne armsteun hebt zodat je heerlijk relaxed een boek kan lezen op je favoriete plekje. De standaards hebben een draagkracht van 2kilo en zijn geschikt voor binnen. Stijlvolle kleuren: een hangstoel wit of zwart ? Wij bieden hangstoelen aan in diverse stijlvolle kleuren. Helemaal hip is de hangstoel met wit vlechtdraad.


Hangstoel Standaard Zwart. Deze lichte stoel geeft uw tuin een stijlvolle look. Een andere variant is de hangstoel van zwart vlechtdraad. Een elegante kleur geschikt voor balkon, tuin én voor binnen.


In de CALYPSO hangstoel in zwarte hars kan u zalig nietsdoen. Hij is rond en comfortabel dankzij de dikke kussens. Perfect om een cocooning ruimte op uw terras te creëren.


In een hangstoel zweef je een paar centimeter boven de grond en kun je even helemaal tot rust komen. Het geeft een veilig, relaxt gevoel, omdat je een soort schulp voor jezelf creëert. Het licht schommelen kan even wennen zijn, maar eenmaal comfortabel wil je nooit meer anders.


De mand is strak gevlochten met kunstof draad in de kleur zwart. Bij deze hangstoel is er gekozen voor een stevig frame in de kleur zwart met een ronde basis, wat zorgt voor meer stabiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts