donderdag 16 februari 2017

Hengelhoef zwemmen

Kies waar we leveren: bij jou thuis of in een afhaalpunt. Geniet Van Goedkoop Shoppen! Schoenen, Ondergoe Truien. Voor wie een maatje meer heeft. In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven!


Vanaf het park loop je zo het domein Hengelhoef op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes. Het grote subtropisch zwemparadijs op het park staat garant voor een hele dag vol vermaak. Faciliteiten van Zwemparadijs Hengelhoef.


Op zoek naar een dagje uit vol waterpret en ontspanning? Zwemparadijs Hengelhoef in het kort. Vakantiepark Hengelhoef heeft een uitgebreid subtropisch zwemparadijs met vele faciliteiten voor eindeloze waterpret en ontspanning voor jong en oud.


In het subtropisch zwemparadijs kun je je echt een hele dag vermaken. De aanzwellende golven zijn al een belevenis op zich! Op deze pagina lees je reviews van Subtropisch Zwemparadijs Hengelhoef.


Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België).


Op een plek die omgeven is door bos, kan je genieten van wat je het allerliefste doet. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in de nabijgelegen vijvers. Wel een nieuwe keuken, compleet met inventaris.


Ook de inrichting was nieuw. Het zwembad is perfect, voor alle leeftijden van alles te doen. Meerdere glijbanen, kleuter- peuterhoek, wild water baan, golfslagba sauna enz. Hengelhoef is een natuur- en recreatiegebied in Houthalen in de Belgische provincie Limburg.


Niet alle vakantieparken hebben een gigantisch waterparadijs. Naast de subtropische zwemparadijzen, kan je in buitenzwembaden plonsen, zwemmen in een groot natuurmeer of een zeiltocht maken op zee. Oostappen Parken De mooise plekjes in Nederland en België.


Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Verder zijn er creatieve animatie activiteiten en feesten. Het is gezellig druk met veel gezinnen met kinderen.


Hengelhoef zwemmen

In Burgundian Belgium you can see and experience everything! Breng uw vrije tijd door in het subtropisch zwemparadijs of aan de waterplas. De natuurrijke omgeving nodigt u uit om een heerlijke boswandeling te maken.


Heeft al dat spelen, sporten en zwemmen u hongerig gemaakt? Loop dan even voor uw boodschappen naar de supermarkt van vakantiepark Hengelhoef of geniet van een maaltijd in restaurant Renardeau. De Plaza heeft een compleet en overdekt horecaplein, waar u terecht kunt voor pizza’s, pannenkoeken of snacks.


Hengelhoef zwemmen

Subtropisch zwembad Nederland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Nederland. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen.


Bezoekerscentrum Hengelhoef van Limburgs Landschap vzw is open tijdens wandelingen en activiteiten van 13. In juli en augustus is het ook open op dinsdagnamiddag. Plonzen, zwemmen en ravotten kan vanaf juni tot september.


Heb je zin in een dagje waterpret buiten deze periode? Geen probleem, want subtropisch ‘Zwemparadijs Hengelhoef ’ ligt op slechts 5meter wandelen van jouw vakantieverblijf. De toegang tot het subtropisch zwembad is wel betalend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts