woensdag 15 februari 2017

Primer voor tegels

Geschikt voor diverse ondergronden. Servicegericht vanuit partnerschap. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Vind epoxy primer het nu op Kensaq.


Bekijk nu de mooiste primers.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Haal een stuk afplaktape over je roller om loszittende plukjes te verwijderen. Verf eerst de afgeplakte randen en voegen met een kwast.


Gebruik je warmwaterbestendige tegellak? Breng dan eerst over alle te verven tegels een primer aan voor je met de lak aan de slag gaat. De primer kan ook worden aangebracht op harde kunststof zoals PVC afvoerbuizen en koperen leidingen.


Primers gebruiken Primers en voorstrijk zijn eenvoudig in gebruik.

Al zal je in het begin misschien denken dat dit niet nodig is, op den duur zal je er zeker profijt van hebben. Onze voorstrijk is erg duurzaam en zorgt voor een optimale hechting met het werk wat er op komt. Wil jij nou alles weten over de voorstrijk en primers en de toepassing.


Een voorstrijkmiddel of primer zorgt ervoor dat het product beter op de ondergrond hecht. Er zijn primers voor gesloten (gladde, niet zuigende) ondergronden, voor open (zuigende) ondergronden en primers die op beide ondergronden kunnen. Zet voor gebruik wel altijd een proefstukje op een onopvallende plaats, zodat u hier ook zeker van bent met de verf die u gekocht heeft. Ook bieden wij in onze webshop tegelverf aan. Deze kunt u, nadat u de primer aangebracht heeft, aanbrengen op de muur.


Wij maken deze voor u op kleur in elke gewenste RAL kleur, in hoogglans, zijdeglans of mat. Voor het repareren van voegen kun je speciaal voegreparatiemiddel kopen. Een primer zorgt voor hechting op de tegel en de verf. De primer vormt als het ware de verbinding tussen de tegel en de verflaag.


EGALISER-EN (PLUS) bij laag-op-laag egalisatie. PRIMER BL wordt toegepast voor het aanbrengen van cementlijmen, vloer- en wandegalisaties. Bestaand tegelwerk op de vloer of wand vormt een mooie vlakke ondergrond voor het aanbrengen van nieuwe tegels. Hiervoor moet uiteraard wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan.


Dat begint met het controleren van de hechting van de ‘oude’ tegels en de vormvastheid en stabiliteit van de onderliggende constructie.

Je kunt tegels beter niet schuren, omdat de kans groot is dat je de tegels met schuurpapier bekrast. Om diepe krassen te voorkomen, kun je de tegels beter opruwen met een Scotch Brite. Hiermee maak je de tegels ruw genoeg voor een goede hechting van de primer. Losse tegels en tegels met onvoldoende draagkracht moet je verwijderen of vervangen. Na het verwijderen van de oude tegels kun je de ontstane ruimte heel eenvoudig egaliseren.


Aansluitend los je vet- en vuilverwijderaar in een emmer met water op en reinig je daarmee het gehele oppervlak. Daarna droog je de tegels met een handdoek volledig af. Vind de beste selectie primer voor tegels fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit primer voor tegels voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Bovenstaande advies kan ook worden aangehouden voor het aanbrengen van keramische tegels op toiletvloeren in de woningbouw.


Als ik onder de kitnaad een stanleymesje steek kan ik die over een lengte lostrekken en blijven er geen kit restanten op de tegels achter, zelfs als ik er met mijn vinger overheen wrijf komt de kit gemakkelijk los. Grondig ontvetten is een cruciale stap. Ontvet de tegels grondig en droog af met een propere doek. Plak de randen zorgvuldig af met afplaktape. Stap 2: gebruik een aangepaste primer.


Kies een hechtingsprimer om gladde ondergronden te schilderen. Breng Levis Expert Special Primer Binnen aan in de randen en voegen met. Stuc over tegels bespaart tijd en risico op scheuren.


Het stucwerk hecht op de tegels met de juiste voorbereiding dus bekijk hier het stappenplan met voor - en nadelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts