woensdag 25 oktober 2017

De ijzeren man vught

The best luxury hotels today. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Boek uw Hotel in Den Bosch online. Reserveer online, laagste prijzen. IJzeren Man Vught - het langste strand van Brabant!


Schitterend mooie recreatieplas gelegen in een bosrijke omgeving. Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils. Een indruk van de avondtraining Vughtse IJs Club in Eindhoven. Trainingen op dinsdag- en donderdagavond.


Afgelopen jaar regelmatig geweest. Elke keer was er wel iets. Dit jaar worden alle deelnemers in staat gesteld om hun klasse opnieuw te bewijzen. De samenwerking tussen Prins Hendrik en De Dommelbaarzen krijgt dit jaar een vervolg bij dit sportieve evenement voor alle Vughtenaren van jong tot oud. Flinke stukken zijn compleet drooggevallen.


Horeca-eigenaar Bas van de Ven en verenigingen die gebruik maken van de ‘Vughtse parel’ maken zich grote zorgen. Pakjesavond zijn we tot 17. Zwemlessen gaan wel door tot 18.


Zonnen, zwemmen, vertoeven op het terras, loungen op een strandbedje, een grote speeltuin voor de kids en diverse wateractviteiten. Een heerlijke plek voor een strandwandeling. Kortoheerlijk vertoeven.


De ijzeren man vught

Dicht bij huis, maar toch een vakantiegevoel. Een sfeervolle strandlocatie om te borrelen, lunchen of dineren met een heerlijk terras aan het strand. De expositie is te zien tot en met mei.


Alle beschikbare kleuren in vlakke platen op voorraad om bewerkt te worden tot het gewenste profiel. Feesten (particulier) Bent u opzoek naar een geschikte locatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum? De plas ligt in een bosachtig gebie middenin in natuurgebied Vughtse Heide en Lunet-ten. De inhoud van deze site is bedoeld voor leden van de vereniging en andere belangstellenden. Met een brok in mijn keel heb ik staan applaudisseren voor Theo.


De ijzeren man vught

Dat betrof alleen het aantal deelnemers aan de wedstrijd. Een groepsuitje, bedrijfsuitje of schooluitje beleven aan het langste strand van Brabant? Mis de Aanbieding van de Dag niet. Bestemming: Den Bosch, Vught Vijverbosweg.


De scheldnaam bleef bestaan en zou - zoals dat heden ten dage heet - uitgroeien tot een sterk merk. Bij de ijzeren man kun je parkeren. Een andere optie is de buurtbus 2vanaf busstation den Bosch,stopt op de Boslaan net voor de verkeerslichten, zie nweg volgen tot verkeerslichten. Helvoirts broek af naar het drongelens kanaal.


Het resultaat is indrukwekkend: een transparante serre met vloerverwarming en dak dat open en dicht kan, een kleurrijk restaurant met gloednieuwe keuken en drie in het oog springende bars waarvan er twee buiten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts