dinsdag 3 oktober 2017

Vrijdragende schuifpoort

Vrijdragende schuifpoort

Al onze schuifpoorten worden compleet afgeleverd met portalen en bevestigingsmaterialen en cilinderslot. De schuifpoorten staan opgesteld op. Deze vrijdragende aluminium schuifpoort is het bewijs dat ook lichtgewicht schuifpoorten sterk en uiterst veilig kan zijn.


Duran De duurzame en functionele vrijdragende schuifpoorten voor zakelijk Nederland. Een ideale poort om een terrein mee af te sluiten. Een schuifpoort op rail overbrugt gemakkelijk grotere afstanden. Een voorbeeld hiervan is de SHB schuifpoort. Welke schuifpoort het beste past, hangt helemaal van uw situatie af.


Bij de vragende variant zweeft het hekwerk als het ware boven de grond. Bij de railvariant rijdt de poort over een rail die in de grond zit bevestigd. Het voordeel van een vrijdragende schuifpoort is dat vuil, blad of stenen de poort niet verhinderen.


Bovendien is er geen rail nodig waar vuil of sneeuw in kan ophopen. Vrijdragende schuifbare poorten zoals Delta, uGate of iGate zijn bijzonder stijlvol. Schuifpoort SPHronde spijl.


De totale doorgang bedraagt 8mtr. We denken aan de toekomst. Handbediende schuifpoort SSAV-H verzinkt. Voorgemonteerde vrijdragende handbediende schuifpoort , TYPE-SSAV-H, thermisch verzinkt.


Vrijdragende schuifpoort

En engageren ons dus om uw wensen ook op langere termijn te vervullen. Die bestand zijn tegen corrosie en geknipt voor veelvuldig gebruik. Uw vrijdragende schuifpoort op maat.


Een zelfdragende of vrijdragende schuifpoort is uniek. Keer op keer veilig openen en sluiten, het is de eerste vereiste aan een vrijdragende schuifpoort. Bij de keuze voor een schuifpoort voor bijvoorbeeld een kantoorpan distributieopslag, luchthaven of haventerrein spelen aansluiting bij de omgeving en situatie een belangrijke rol. De ingang van uw terrein is uiteraard het visitekaartje van uw bedrijf.


Diverse soorten vrijdragende schuif poorten zowel nieuw als gebruikt. De in de onderbalk weggewerkte rollenblokken zijn voorzien van hoogwaardige gelagerde kunststofwielen wat resulteert in een uitstekende geleiding. De vrijdragende schuifpoort Sparta is een functionele en veilige stalen poort.


De stalen geprofileerde onderbalk in combinatie met een gelast kader maakt deze poort sterk en stabiel. Rolpoortonderdelen voor vrijdragende poorten. De verschillende railtypen bieden mogelijkheden tot een rolpoort of een vrijdragende poort met een maximale breedte tot meter en een gewicht tot 9kg. De poort is minstens meter breed. Hiermee is de poort goed geschikt om bijvoorbeeld auto’s achter te parkeren.


Vrijdragende schuifpoort

Voor en achter de poort neem de schuifpoort geen ruimte in beslag, enkel aan de zijkant(en) waar de deur openschuift. Optioneel kan de STELVIO ook worden voorzien van overklimbeveiliging. Niet alleen de innovatieve en duurzame constructie zorgt voor een onderhoudsvrije schuifpoort.


Na jarenlange ontwikkeling van onze schuifpoort constructie hebben wij misschien wel de meest duurzame schuifpoort van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts