donderdag 12 oktober 2017

Recycled teak

Al onze teak meubelen komen uit Centraal-Java, hier is een grote concentratie van alles wat met teakhout en meubelen te maken heeft. Koop en verkoop recycled teak eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf up-to-date! Shelfmate - Winemate schappensysteem bestaande uit verschillende elementen waar je oneindig veel composities kunt maken. De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model.

Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. Zoals bijvoorbeeld de mooiste bankstellen die we leveren in vele opstellingen en materialen, gecombineerd met onze stoere meubelen en unieke stukken. Of juist van onze robuuste eettafels die we gewoon op maat leveren in recycled teak of oud eikenhout, samen met de mooiste eetkamerstoelen in dik leder of vele stoere stofjes.


Wijntafel rond oud recycled teak. Stoer industrieel TV-meubel van oud recycled teak en stalen frame. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak of onze oud eiken maatwerk tafels, leverbaar doorgaans direct uit voorraad in maten. Deze kunnen namelijk het hele jaar door buiten blijven staan.


Teak en recycled tuintafels.

Onze tuintafels zijn gemaakt van a-kwaliteit teakhout en leverbaar in verschillende lengtes en modellen. Recycled teak hippe vrolijke kleurtjes eye catcher wieltjes. Je kamer fleurt er helemaal van op, wegens verhuizing naar kleinere woning, met pijn in mijn hart te koop.


Tv meubel Benoa recycled teak NU op voorraad Geen tussenhandel dus de allergoedkoopste! Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren en om advertenties te tonen. We gebruiken daarvoor ook cookies van derden. Als u doorgaat op onze site.


De teak tafels van oud hout zijn op de kopse kanten voorzien van een extra dwarsplank. Deze constructie ziet u alleen bij onze oude houten tafels. Dit betekent echter wel dat het hout –dat altijd een beetje werkt- niet de ruimte heeft om naar de voor- en achterkant toe uit te zetten. Gerecycled teak betekent simpelweg dat het hout al een leven heeft geha dit oude hout wordt de laatste jaren steeds populairder en dat merken wij ook. Gerecycled teak geniet van dezelfde duurzaamheid als normaal hout en heeft als bijkomend voordeel natuurlijk dat andere bomen nu door kunnen groeien.


Voor elke ruimte in huis is wel een bepaald type kast nodig. De kasten zijn in diverse stijlen verkrijgbaar zoals, industrieel, wit landelijk, onbewerkt teak , oud recycled teak , koloniaal of modern strak. Aan deze prachtige tuintafel recycled teak met blokpoten kunt u met uw hele gezelschap genieten van een diner of van een mooie zomermiddag!


Tuintafel recycled teak met blokpoten 3cm. De tafel heeft namelijk een lengte van 3centimeter waardoor de tafel voldoende ruimte biedt voor minimaal acht stoelen. Deze prachtige tuintafel recycled teak met blokpoten is een aanwinst voor ieder terras!


De tafel heeft zijn prachtige uitstraling te danken aan het gerecycled teakhout waar hij van gemaakt is.

Teakhout is een natuurproduct en zal altijd werken. Gaten, scheuren en andere onregelmatigheden in het hout zijn hierdoor niet te voorkomen maar deze. De Lewis eetkamertafel is gemaakt van recycled teak in combinatie met een stalen poot naar keuze. Er zijn vele mogelijkheden in afmetingen en ook in het model van de poot.


Kom de verschillende mogelijkheden bekijken bij ons in Oldenzaal. De collectie teak lounge tuinmeubelen van Royal Design zijn gemaakt van recycled teak. Zo geeft u het hout een tweede leven en houdt u oog voor het milieu.


De tuinmeubelen worden met de hand gemaakt in Indonesië en door deze producten rechtstreeks aan u te leveren, zijn wij in staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts