maandag 2 oktober 2017

Kinderhuisje tuin

Bekijk snel het grootste assortiment. Van tuinhout tot sierbestrating! Een speeltoestel in je tuin ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Hoogstaande kwaliteit en een design dat past in iedere tuin ! Nieuw Ophalen of Verzenden.

Wat is er voor kinderen leuker dan het hebben van een eigen houten huisje? Met onze houten speelhuisjes vermaken kinderen zich uren in de buitenlucht. Deze keer bouwen we een houten speelhuisje in de stijl van een stoere boomhut. Zelf een kinderhuisje van hout bouwen is supereenvoudig na het zien van deze video. Wie zegt dat er niet genoeg ruimte is voor een speelhuisje in een kleine tuin ? Met de compacte houten speelhuisjes van Welkoop creëer je een gezellige speelplek, ook op een klein oppervlak.


Greenlab ontdekt de leukste tuinproducten voor u, met verstand van zaken en snel thuis geleverd. In plaats van te hangen voor de televisie, zijn je kinderen lekker buiten aan het spelen.

Zo kunnen ze hun energie kwijt en halen ze meteen een frisse neus. Bovendien is je kind lekker sociaal bezig, omdat de speelhuisjes groot genoeg zijn om met al hun vriendjes in te spelen. Zelf ook een speelhuisje in je tuin ? Boek nu een Kidsbungalow (met hekje om de tuin en nabij speeltuin en kinderboerderij) op Vakantiepark Dierenbos in Noord-Brabant met Jonge Gezinnen Korting. Plus: gratis toegang tot dagattracties. Met het Britt speelhuisje van AXI kunnen de kinderen uren spelen.


Dit leuke speelhuisje past in vrijwel iedere tuin , welk kind wil dat nou niet? Samen spelen met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje in hun eigen huisje. Doe de luiken open om nog meer licht het huisje in te laten en geniet van het uitzicht. In een houten speelhuisje wanen kinderen zich helemaal in hun fantasiewereld en daarnaast staat het ook nog heel leuk in de tuin.


EXIT houten tuin kinderhuisje. Exit houten kinderhuisje , glijbaan ontbreekt. Ik zou zo graag een eigen speelhuisje in de tuin willen hebben! Een houten speeltoestel mag daarom niet ontbreken.


Een Wickey speelhuisje biedt uw kinderen veel plezier en leuke avonturen. In een middelgrote tuin heb je over het algemeen altijd wel ergens een hoekje waar eigenlijk niet veel mee doet. Speelhuisje plaatsen in een middelgrote tuin.

Wat nu een rommelhoekje is dan kan die plaats wel eens een geschikte locatie zijn. Je kunt het speelhuisje ook halverwege in je tuin zetten in het geval dat je een sier en groente tuintje. Houten speelhuis Milan is een luxe kinderhuisje. Het huisje bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Aan de binnenkant van het speelhuisje staat een trap met een openruimte.


Het kinderhuisje is onbehandeld waardoor deze in elke gewenste kleur te verven of te beitsen is. Stel je voor: Je hebt een grote tuin en kinderen. Kinderhuisje Jim is leuk huisje op poten.


Ook erg leuk om het huisje te schilderen. Het dak bestaat uit dakleer. Speeltoestellen tuin en speelhuisjes.


Tuinhuizen Van Mello, Als fabrikant met meer dan jaar ervaring staan wij bekend voor een uitstekende kwaliteit van materialen en de goede afwerking van onze producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts