maandag 23 oktober 2017

Muizenval maken

Muizenval maken

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Gebruik muizenvallen welke wij als professional ook gebruiken. Ideaal voor het vangen van muizen in je kippenren. Ook in veilig lokaasdepot.


Muizenval maken

Direct uit voorraad leverbaar. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. In de strijd tegen muizen is volgens velen een hoop geoorloof maar plakstrips en de welbekende vallen die de beestjes pletten zijn verre van diervriendelijk. r Chris Notap heeft een betere methode: met een plastic fles, wat hout en ander materiaal dat je thuis hebt liggen, maak je in een handomdraai een diervriendelijke muizenval. Handige personen maken deze diervriendelijke muizenval met een paar stukjes hout, een plastieken fles, een magneetje, een beetje lijm en silicone, een paar schroeven en een beetje handigheid.


Na de vangst kan je het diertje in een nabijgelegen bos de vrijheid teruggeven. De oplossing is een val te maken waarvan het vangmechaniek gescheiden is van de kooiconstructie, of waarvan het vangmechaniek gemakkelijk te vervangen is. En dit ontwerp doet beide.


Gevolg is dat soortgenoten wel de gevangene zien, maar niet hoe die daar gekomen is. En zij ruiken geen signaalstoffen op de plaats van het vangmechaniek. Wanneer je last hebt van muizen in je tuin of huis dan is een muizenval een effectief middel om daar vanaf te komen. Er zijn verschillende soorten muizenvallen, namelijk de standaard muizenval waarin het dier klem komt te zitten. Daarnaast zijn er ook diervriendelijke muizenvallen die werken als een lokdoos.


Zodra een muis of rat in de val loopt krijgt hij een dodelijke stroomstoot. Er komt direct een tweede schok achteraan zodat de val gegarandeerd succes heeft en muizen vangen een koud kunstje wordt. Een muizenval kan vaak maar een enkele muis per keer vangen, waardoor het erg lastig wordt om het totale probleem te verhelpen. Waarom u gebruik zou willen maken van een muizenval.


Er zijn diverse redenen te noemen waarom u gebruik zou willen maken van een muizenval. Op internet is veel te lezen over het zelf maken van een muizenval. Verschillende trucs en manieren om van je muizenprobleem af te komen. Wij raden dit doe-het-zelf klusje echter af.


Een zelfgemaakte muizenval is namelijk niet zo effectief als een professionele. Je kunt een muizenval maken , die tot in het kleinste detail wordt doordacht, is ontworpen voor herbruikbaar gebruik in de automatische modus, maar het effect wordt alleen bereikt door het correct geselecteerde aas. Er wordt aangenomen dat ratten en muizen dol zijn op kaas. In feite is dit een stereotype. Is een muisvriendelijke muizenval en val die direct doo of een val waarin je een muis levend vangt?


Wat te doen aan een lege muizenval ? Je hebt de muizenvallen op de juiste plaats neergezet en tijdens de dagelijkse controle blijkt de muizenval leeg te zijn en je lokaas weg. Zorg dat het lokaas wat je gebruikt vast zit in het cupje dat op de val zit. Vul dit voor de helft zodat de muis er moeite voor moet doen om het eruit te halen. Heb jij een muis in huis gezien, maar wil je geen gif of klapval neerzetten? Re: vriendelijke muizenval maken.


Ik durf die kooitjes dus niet meer te gebruiken. Als je weet dat je met een grote muis te maken hebt, gebruik dan een grotere emmer. Houd om verdere besmetting te voorkomen je huis schoon en netjes. Kies een herbruikbare klassieke muizenval of een val voor eenmalig gebruik.


Muizenval maken

Als je het niet erg vindt om regelmatig een dode muis uit een muizenval te moeten halen en de muizenval daarna opnieuw te gebruiken, dan zijn er meerdere herbruikbare vallen van een goede kwaliteit waar je uit kunt kiezen. Hoe leuk zou het zijn om een eigen muizenval te maken op een diervriendelijke manier! Rachel en het testteam testen voor je hoe je dit op een zo.


Een groot nadeel is echter dat de muis niet altijd “goed” in de muizenval loopt en daardoor maar half geraakt wordt. Hierdoor kan de muis flink verminkt worden zonder dat hij sterft. Als de val wel goed werkt, dan heb je nog steeds met een dode muis (en bloed) te maken. Daar moet je wel tegen kunnen.


Krijgt u te maken met deze ellende, dan wilt u er uiteraard graag snel vanaf. Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over een bepaalde muizenval , neem dan gerust even telefonisch contact met ons op. Soorten en werking van muizenvallen.


Als u aan een muizenval denkt en alleen maar op de klassieke houten muizenklem komt, mist u toch een heleboel andere effectieve vallen om muizen in huis te vangen. Muizen kunnen veel ellende veroorzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts