maandag 23 oktober 2017

Gardena strooiwagen

Gardena strooiwagen

Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 270. De wielen met tractorprofiel bieden een optimale grip op alle oppervlakken en bij alle toepassingen. De schuifklep is voorzien van een afdichtstrip, die morsen voorkomt als de strooiwagen stil staat of bijgevuld wordt.


De strooiwagen XL heeft daarbij een afdekplaat voor gericht strooien in hoeken. De strooischijf verdeelt het strooigoed netjes en zeer gelijkmatig. De GARDENA Classic strooiwagen 3is een universele strooiwagen en is gemaakt van hoogwaardige kunststof.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Een strooiwagen is een zeer praktisch hulpmiddel voor je gazon en tuin. Met een strooiwagen voorkom je dat je vieze handen krijgt, en verdeel je meststoffen of ander strooimateriaal egaal over je gazon, tuin of oprit.


GARDENA Strooiwagens koop je eenvoudig online bij bol. Maar hoe werkt een strooiwagen nu eigenlijk? Nou, dat is niet zo ingewikkeld. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Ga je je gazon bemesten of moet je zout strooien op je erf?


Deze 1liter strooiwagen is uitgerust met profielwielen, zodat je probleemloos op elk oppervlak rijdt. Je stelt de dosering eenvoudig via het handvat in en gaat aan de slag. Onder droog strooigoed verstaan we zaden, kalk, meststoffen en zand. In de winter kan er zelfs zout mee gestrooid worden. U Zoekt Een Gardena Strooiwagen?


Al Meer Dan Jaar Is Gardena Het Toonaangevende Merk Voor Dagelijks Gebruik In Uw Tuin! Bekijk ons assortiment Gardena producten. De webshop voor uw Tuinieren. Shop direct gardena strooiwagens online. Beslist de laagste prijzen.


De Gardena cs- strooiwagen kopen? Bestel online Gardena producten van de beste kwaliteit Vóór 16:00u bestel morgen in huis! Voor het verspreiden van meststoffen en strooizout maak je handig gebruik van de Gardena Strooiwagen XL.


Gardena strooiwagen

Dankzij de inhoud van liter gebruik je hem vooral voor de grotere oppervlakken. De grote profielwielen geven je daarbij een stevige grip op diverse ondergronden. Via het handvat bepaal je nauwkeurig de dosering van het strooigoed.


Voordelen Door de tweewielaandrijving loopt de strooiwagen heel soepel. Gardena strooiwagen te gebruiken voor verspreiding van mest, kalk en zaden voor het gazon of grit en zout voor de stoep in de wint. De hoeveelheid mest kan optimaal worden ingesteld met de doseertabel. De elastische strooicilinder zorgt voor een. Handige strooiwagen met U vormige buis voor meer stabiliteit.


Zachte component roller voor optimaal transport van het strooigoed. Kogellager, loopt makkelijk en sluit goed af. Vouwbare klep om makkelijk leeg halen en schoon maken.


Stabiel door roestvrijstalen kabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts