woensdag 11 oktober 2017

Flexibele pvc slang

Slangen, verbindingen en klemmen. De PVC slangen van Rubbermagazijn zijn bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Bespaar direct op GigaGunstig.


De meest complete website als het om flexibele slangen gaat. Op deze website bieden wij u een zeer uitgebreid programma flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen. Wij nodigen u dan ook graag uit onze online catalogus te raadplegen.


Onder de button downloads kunt u documentatie en prijslijsten downloaden veelal als Adobe PDF-file. Door de hoge mate van transparantie is het gemakkelijk om te zien welke vloeistof er door de slangen stroomt. Onze PVC slangen zijn zeer soepel en kunnen daardoor uitstekend gebruikt worden wanneer u weinig ruimte heeft. Deze slang is te gebruiken in elke situatie. De PVC slang heeft de eigenschappen van een druk PVC buis, echter is deze flexibel.


Flexibele pvc slang

Vanwege de flexibiliteit voorkomt allerlei moeilijke bochten en extra weerstan tevens naast en rondom een vijver in je tuin en of zwembad een aanrader. Ons assortiment flexibele slangen. In onze webshop vindt u flexibele slangen in allerlei soorten en maten.


Voor elke toepassing beschikken wij over verschillende soorten type rubberen of kunststof slangen. Deze hoogwaardige en zeer dikwandige flexibele PVC buis is verlijmbaar met alle PVC hulpstukken. Ideaal voor lastige bochten en als u een lange lengte in 1x wilt leggen. Deze flexibele PVC buis is sterker dan gewone PVC buis en daardoor veiliger in de grond.


Flexibele pvc slang

Zelfs met een schop steek je er niet snel doorheen. Behalve tuin slangen koopt u hier tevens GEKA koppelingen, messingen slang verbinders, storz-koppelingen, haspels en slangen en slang klemmen. Ook voor een beregening systeem bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen alles op het gebied van automatische beregening zoals sproeiers, beregening computers, druppel slangen , magneet kleppen.


Deze transparante pvc slang is zelfs geschikt voor onder andere vloeibare levensmiddelen. De uitermate hoge kwaliteit slang maakt deze dan ook geschikt voor zeer diverse toepassingen, denk aan aquaria, modelbouw, laboratoria maar uiteraard ook voor de voedselverwerkende industrie. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Flexibele pvc slang

Kunststof slangen zijn zeer flexibele en lichte slangen opgebouwd uit Polyvinylchloride ( PVC ). De slang is zonder problemen aan ronde en ovale aansluitstukken te bevestigen. Bekijk op de website het actuele assortiment! Om te voorkomen dat er water in het ventilatiesysteem komt adviseren wij u de ventilator op een beschermde plaats te monteren en een bocht in de slang aan te brengen.


Tricoflex Cristal slang is een zeer flexibele transparante PVC slang. De slang bestaat uit laag doorzichtige pvc en is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. Ook te gebruiken bij lage temperaturen.


Flexibeler dan de Alfaflex transparante. In de mestslang zit een spiraal die zorgt voor een zeer goede flexibiliteit. De spiraal voorkomt ook beschadigingen als gevolg van het slepen met de slang. De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Een slang voor elke toepassing.


Met rubberen waterslangen, brandstofslangen en diverse soorten pvc slangen maar ook oliebestendige slangen en transparante slangen hebben wij een volledig assortiment rubber slangen. Welk model slang je moet kiezen is afhankelijk van de klus waar je het voor wilt gebruiken. Maar zorg er in ieder geval voor dat de slang van je keuze voldoende lengte heeft, en waarmee je ook nog makkelijk kunt manoeuvreren nadat je hem hebt aangesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts