woensdag 4 oktober 2017

Gardena 400c

Gardena 400c

Ervaar nu de Mercedes-Benz C -Klasse 400. Reserveer online een proefrit. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Specialistisch advies nodig?


GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Ontdek de wereld van GARDENA. GARDENA kooimesmaaier 400C - maaibreedte 40cm - gazons tot ca. Wil je een uitstekend verzorgd gazon?


Dit zie je terug in de ergonomisch gevormde duwboom met snelvergrendeling waarmee je de duwboom eenvoudig inklapt. Hij is uitgerust met een messenkooi en ondermes die, zonder elkaar te raken, de grassprietjes optillen en afknippen. Als je de grasmaaier vooruit duwt gaat de messenkooi en het ondermes draaien. Dit tilt het gras op en snijdt de grassprieten vlak af. Vergelijk meer dan 2grastrimmers.


Gardena 400c

Grastrimmers van alle merken online. Door klanten beoordeeld met een 1. Deze kooimesmaaier is voorzien van een stalen messenwals voor een zeer nauwkeurig maairesultaat. Je maait met deze grasmaaier zeer precies, het gras wordt even nauwkeurig afgesneden als met een schaar. De Comfort 4C heeft een maaibreedte van centimeter en is geschikt voor gazonoppervlakten tot 3vierkante meter.


De grasmaaier is dankzij de speciaal gevormde draaggreep makkelijk te verplaatsen, terwijl je hem door de inklapbare handgreep ook nog eens zeer eenvoudig opbergt. Gebruikers geven aan dat de zachte bekleding op de duwstang erg comfortabel aanvoelt voor de handen. Dat is vooral erg prettig als je telkens een grotere oppervlakte gras te maaien hebt. Gewoon niet meer te vergelijken met de oude typen grasmaaiers uit het verleden. Sommige gebruikers vonden dat het lijkt alsof je met een kinderwagen een rustige wandeling door de tuin maakt.


Gardena 400c

Het principe is eenvoudig: als je duwt, bewegen de messenwals en het ondermes zonder contact met elkaar te maken. De messenwals en het ondermes raken elkaar niet en maken. De GARDENA Comfort Kooimesmaaier 400C is uitgerust met comfort elementen die het werk vergemakkelijken en aangenamer maken. Brede wielen vergemakkelijken het maaien.


Gardena Handgrasmaaier Comfort 400C. Dankzij zijn ergonomische handgreep, is de Comfort Kooimesmaaier 400C makkelijk te duwen. Praktisch: Makkelijk te hanteren en goede grip door grote wielen met speciaal profiel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie C A. Doordat de messenwals en het ondermes elkaar niet raken is deze handmaaier fluisterstil en heel eenvoudig voort te duwen. Net zoals bij een schaar, wordt het grassprietje opgetild en afgeknipt. De maaier is fluisterstil en gemakkelijk te duwen, doordat de messenkooi en het ondermes elkaar niet raken.


Met meer comfort naar een schitterend gemaaid gazon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts