dinsdag 3 oktober 2017

Grind per m3

Bestel eenvoudig op beslist. Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hier staan alle producten van Tuingrindhandel.


Een handig overzicht van al onze producten staan hier.

Neem dan direct contact met ons op. U bedekt dus ±20mmet 1mgrind of. Een nieuwe laag aanbrengen is kinderspel en het aanzien van uw oprit is weer als nieuw. Onze klanten zijn tevreden over onze service en onze kwaliteit grind en split van natuursteen.


Wij beschikken over een opslag van 12. Nederland afleveren binnen enkele dagen! Dit kunt u uitrekenen door de lengte en de breedte op te meten en te vermenigvuldigen (Lengte x Breedte).

De benodigde hoeveelheid grind hangt af van de diepte die u aanhoudt. Leverbaar in in verschillende formaten. U kunt gemakkelijk diverse soorten zand en grind bestellen.


Online Bouwmaterialen kopen. Tevens kunt u zakken van 25kg kopen. De meeste soorten wegen 5ton per men dus doet u het aantal m’s gewoon x 5. Bij elk product op de website geven we het soortelijk gewicht aan. Ga naar het totaalassortiment grind en split!


Nog vragen of een aanvraag? Alle soorten grind en split zijn op onze locatie te bezichtigen, ook kunt bij ons terecht voor advies en kunt u monsters meenemen om thuis nog eens te bekijken. Ook buiten onze openingstijden zijn de grind en split soorten te bekijken.


Daarnaast is het ook mogelijk om het grind los gestort te laten leveren, dit is vanaf 10. Door dit zelf uit te rekenen bespaar je geld op je project maar check met onze controle ber. Grind is ideaal voor uw oprit, tuin of parkeerplaats.


Heeft u grind nodig voor uw tuin of oprit? U heeft keuze uit steentjes van het formaat: 8mm, 16mm of tot 32mm.

Wij bieden u werfgrind tegen scherpe prijzen. Wij leveren in Big Bags of storten het grind vanuit een container. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Om de benodigde hoeveelheid grind of split hiervoor uit te rekenen, doet u het volgende: 4m x 5m = 20m2. U heeft dus totaal 1mgrind of split nodig voor uw voortuin in dit geval.


Aanvullend kunt u de volgende informatie aanhouden: U kunt uitgaan van 75kg per m2. Niet alle soorten grind en split hebben hetzelfde gewicht per m3. Daardoor bestaat veel verwarring over het gewicht en de inhoud van bigbags grind en split. Voor uw duidelijkheid: Een minibag van Grind.


Het gewicht van deze minibags ligt dan respectievelijk rond de 250KG, 500KG of 750KG. Hoeveel grind per m– Grint of grind – Hoeveel kilo is een ton – Hoeveel zakken beton per m– Hoeveel vierkante meter – mis hoeveel liter – Hoeveel beton nodig – kg zand is hoeveel m– Hoeveel zakken zand per kuub – Hoeveel kilo is een kuub – Hoeveel is 1m– Hoeveel is een kuub – kuub is hoeveel m2. De juiste verhouding zan cement en grind is cruciaal voor het goed mengen van de verschillende componenten.


Bij het maken van betonmortel, metselmortel en voegmortel heb je met deze verhouding te maken. Mengen zan cement, grind tot mortel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts