maandag 9 oktober 2017

Schrikdraad plaatsen

Ruime keuze en snelle levering! Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie.


Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Vind gallagher schrikdraad als je nu zoekt.

Mogelijk hangt uw onderste schrikdraad iets te hoog en zou het verlagen van de onderste isolatoren al helpen. Nog beter is een extra schrikdraad te plaatsen. Hangt het schrikdraad op de juiste hoogte controleer dan hoeveel aardingspennen uw schrikdraadapparaat nodig heeft en hoeveel spanning op uw schrikdraad staat.


Zodra een dier tegen het schrikdraad aan loopt, krijgt het dier een krachtige schok, waardoor het niet verder door zal lopen. Ga je schrikdraad kopen, dan is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. In dit artikel zet onze specialist de aandachtspunten op een rij.


Wat heb je nodig om schrikdraad te plaatsen ? Schrikdraad voor katten kan op twee manieren gebruikt worden. U kunt de kattenomheining gebruiken om katten uit uw tuin te weren, maar u kunt ook een afrastering plaatsen om uw kat juist in uw tuin te houden.

Een oplossing van dit probleem is het plaatsen van schrikdraad of het plaatsen van betonijzer of een net. Wij zullen ons beperken tot het plaatsen van schrikdraad. De werking van schrikdraad is eenvoudig te verklaren.


Uitgaande van een koe in een weilan spanning voerende draad ( plus) en poten op de grond noemen we aarde (min). Nadat u heeft bepaald hoe hoog de geleiders geplaatst moeten worden, kunt u beginnen met het plaatsen van de afrasteringspalen. Daarbij kunt u het best beginnen met de hoekpalen. Hoekpalen dienen wat hoger te zijn dan tussenpalen. De angst van iedere vogelhouder is paniek in zijn volière en het doodvliegen van zijn vogels.


Dit alles doordat een kat op het dak of zijkant van de volière likkebaardend zijn vogels aanschouwd. Met de huisdierenomheining kunnen honden en katten vrij in uw tuin rondlopen, zonder de dieren of andere mensen in gevaar te brengen. Ook is het mogelijk, met schrikdraad of een electronet een deel van de tuin zoals bijv. Wat bevat een complete set voor een schrikdraadomheining? GRONINGEN - Dat schrikdraad gespannen wordt om dieren veilig in de wei te houden is beken maar het wordt ook steeds vaker gebruikt om ongewenste bezoekers buiten te houden.


Dit zegt het Groninger bedrijf Gallagher Europe, dat de afgelopen dagen een internationale conventie over schrikdraad hield. Een belangrijk onderdeel van uw elektrische afrastering is de geleider. Deze zijn in verschillenende uitvoeringen beschikbaar namelijk in draa koord en lint. Juist daarom staan onze specialisten voor u klaar met passend advies en aanvullende informatie.


Plaats liever geen prikkeldraad.

Wilt u bijvoorbeeld weten wat de verschillen tussen de diverse varianten en het soort schrikdraad dat het best past bij uw wensen. Tevens wijzen zij u graag op de artikelen in de sale. Wellicht zit hier precies het schrikdraad tussen dat u voor ogen had.


Gebruik geen schrikdraad of prikkeldraad om katten, dieven of ander ongedierte te weren, mocht er namnelijk iemand of een dier letsel krijgen ben je als eigenaar van het schrikdraad of prikkeldraad aansprakelijk en dit kan dan ook leiden tot een ernstige schadeclaim. Bekijk alles met schrikdraad ! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Het in het eerste lid gestelde verbod geldt niet t. Gaat u een schrikdraad afrastering plaatsen ? Voordat u het schrikdraad voor katten plaatst is de voorbereiding van belang. Maak vooraf een schets van de omheining en breng in kaart of u voldoende materiaal heeft om het schrikdraad aan te leggen.


Vaak wordt het schrikdraad in een hek gecombineerd met prikkeldraa waar geen spanning op staat. Dit is handig omdat het hek dan nog steeds bescherming biedt als de stroom uitgeschakeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts