vrijdag 20 oktober 2017

Leco zadelhof

Bekijk ons uitgebreide Lenco assortiment. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 282. Laat je inspireren door ons grote aanbod Lenco. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Géén verzendkosten vanaf € en binnen uur geleverd ! JavaScript seems to be disabled in your browser. De stylist van de sterren plaatst regelmatig foto’s van het knappe meisje op zijn Instagram-pagina.


Leco en zijn ex-vriend Rob zijn allebei vader van het meisje, terwijl Robs zus Jennet en haar partner Sjamke Robbies moeders zijn. Make-up kan flink wat jaren wegwerken. Maar jonger en frisser ogen vraagt wel om de nodige tips en trucs.


De basis “Een goede ondergrond is het halve werk, zeker als het over make-up gaat.

Leco deel uit van het vaste panel van RTL Boulevard. Kleine meisjes worden groot. De tijd vliegt, want Robbie blies onlangs alweer elf kaarsjes uit op haar verjaardagstaart. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau.


Je moet niet vergeten dat haarwerk een ambacht is en zij doet dat het allerbeste. Beauty Archives – Pagina van – Beaumonde. Sindsdien zien Leco en Anita elkaar in ‘het wereldje’ natuurlijk wel, maar omdat Anita met een andere visagist werkt, deed hij zelden haar make-up.


Ook nu niet, want als hij zelf wordt geïnterviewd en gefotografeer geeft Leco alles uit handen: “Mensen verwachten altijd dat ik mijn eigen make-up wil doen, maar dat kan ik niet. Leco van Zadelhoff ‘Saskia’s haarwerken zijn couture. Op zesentwintigjarige leeftijd verhuisde Leco naar Amsterdam.


Na jarenlang van Harderwijk naar Amsterdam te hebben gereisd voor zijn opleiding, kwam hij in contact met Angela Groothuizen, die hem woonruimte aanbood in haar huis. Door Angela leerde ik op een heel veilige manier Amsterdam kennen. De sterrenstylist deelde een plaatje op Instagram met de zoete tekst: ‘Let LOVE rule! Jennet is de partner van Sjamke de Voog en ook de zus van Rob Sintenie.


Volgens De Telegraaf is Leco Zadelhof erg gelukkig met de geboorte van het meisje: “De twee meiden worden de opvoeders van het kindje. Alsof Sylvie zelf geen hele mooie sieraden zou hebben. Leco lijkt er dan ook zeker van te zijn dat er van een verloving geen sprake is.


Daarnaast geeft Leco beautyworkshops in het land en is hij een veelgevraagd spreker op Ladiesnight’s, beauty- en bedrijfsevents.

Met zijn beautyconcept TEAM LECO is Leco te boeken voor evenementen. Het gaat om de bijna twintig jaar jongere Carlos uit Brazilië. De 48-jarige stylist zegt tegenover Shownieuws het heel erg leuk te hebben met de Braziliaan. Leco heeft hiervoor een bedrag van 990. Met kosten mee kwam dit op iets meer dan miljoen euro.


Hij beperkt zich dit keer niet tot praktische tips op het gebied van make-up en haar, maar behandelt alle basisbegrippen rond uiterlijke én innerlijke schoonheid. Wat valere huidkleuren bewijs je geen dienst met koele tonen in het haar, omdat die het effect verder versterken, maar wel met warme tonen, die de huidkleur levendiger maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts