donderdag 12 oktober 2017

Meelmotten bestrijden

Zoek naar bestrijding motten op de nieuwe KensaQ. Als je eenmaal meelmotten in huis hebt is het dan ook aan te raden om grondig te werk te gaan en de indringers zo snel mogelijk te bestrijden. Stappenplan Als je meelmotten in huis ontdekt hebt, probeer deze dan zo snel mogelijk met onderstaand stappenplan te bestrijden.


Meelmotten worden ook wel Indische meelmotten genoemd. Het is niet leuk om te ontdekken dat je een meelmottenplaag in je huis hebt.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren waarop je meelmotten uit je huis en uit droge. Deze eco kleefstrips tegen voedselmotten en meelmotten is één van de bestsellers in het assortiment van. Snel zelf ongedierte bestrijden.


Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Hier vindt u handige tips om voedselmotten te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam uit te roeien. Linda uit Ingelmunster bakt thuis zelf haar brood en heeft dus veel bloem in huis.


We trachten die altijd te bewaren in afgesloten dozen, maar nu hebben we last van meelmotten.

Ze zitten echt overal: in de rijst, aan de koeken, bloem, snoep, overal! Ze breiden zich heel snel uit - razendsnel zelfs! We weten niet hoe we ze moeten uitroeien. Voor het bestrijden van alle soorten motten geldt een gouden richtlijn: waar zitten de eitjes en dus ook de larven?


De bron van de plaag moet eerst worden gevonden voor je de motten zelf te lijf gaat, anders krijg je zo met een nieuwe generatie te maken. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden. Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Kijk tweedehands wollen kleding, bont, wollen dekbedden, etc.


Deze beestjes en korreltjes zijn doorgaans larfjes, eitjes en coconnetjes van de meelmot. De vruchtmot ofwel appelbladroller legt haar eitjes in fruit (rotten maar ook vers). Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motten. Stop de voortplanting de motten rondom uw voedsel met ons aanbod aan vallen.


Brengt snel de overlast in kaart voor passende maatregelen. Al een tijdje vecht ik tegen meelmotten.

Ik heb al te vaak voorraad meel, maar ook rijst, deegwaren, lijnzaa klapper etc. Ik heb elke keer opnieuw mijn keukenkasten drastisch schoongemaakt (ja, ook in de hoeken). Ik heb inmiddels goed afsluitende voorraadbakken. Vandaag de dag zijn er niet veel fabrieken die meel of grutterswaren verwerken of fabriceren zonder dat ze met bepaalde tussenpozen met meelmotten besmet raken.


In onze anti motten webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc. Gaten in een mooie lamswollen trui of grote aangevreten stukken in een dure wollen jas zijn de stille getuigen van wat motten kunnen aanrichten. De Indische meelmot (Plodia interpunctella) is een zogenaamde voorraadmot die verspreid over de gehele wereld voorkomt.


Goe we hebben nu een duidelijk signalement van de vijand. Motten bestrijden in huis. Nu gaan we motten bestrijden ! Dat kan op verschillende manieren. De meest bekende methode van motten bestrijden is de mottenbal methode. Het huishouden hoeft helemaal niet vervelend te zijn.


Daarom geeft Marja Middeldorp van Schoonmaken met Marja iedere week een handige schoonmaaktip. Deze week: kledingmotten, maden en meelmotten bestrijden. Hoe kan ik vruchtmotten weren en bestrijden ? Als u vruchtmotten aantreft in uw producten, moet u altijd eerst de bron zien te vinden waar de motten zich ontwikkelen. Ga op zoek naar opengebroken pakken, zakken etc.


Indien de motten zich in een kast bevinden dienen ook de naden en kieren behandeld te worden. Neem direct actie, zodra u gaten in uw wollen kleding aantreft, of kleine meelworm achtige larven, of zijden cocons ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts