maandag 6 november 2017

Gebruikte betonplaten

Vind gebruikte betonplaten als je nu zoekt. Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Zoek naar gebruikte betonplaten.


Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten. Deze 2e hands betonplaten komen terug in onderstaande tabel en geven een overzicht van het huidige aanbod gebruikte betonplaten.

Met gebruikte betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. U heeft zo in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. De gebruikte betonplaten zijn bovendien gemakkelijk weer te verplaatsen en her te gebruiken. We controleren de betonplaten natuurlijk eerst op kwaliteit. De Keij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van plaatsen en verleggen van betonplaten.


Gebruikte betonplaten zijn een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast de ruime keuze uit gebruikte betonplaten zijn er ook B-keus betonplaten. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Thuis geleverd door heel nederland. Uiteraard kunnen wij ook eventueel andere afmetingen of gebruikte betonplaten leveren. De betonplaat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, voor kuilplaten of ten behoeve van verharding voor bijvoorbeeld een parkeerplaats. Momenteel in voorraad 160x200x€ 18.


Naast de gebruikte Stelconplaten hebben we ook gebruikte betonplaten , ofwel industrieplaten in ons assortiment. Deze gebruikte betonplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Indien voorradig zijn de gebruikte betonplaten leverbaar met- en zonder. Het aanbod in gebruikte producten is zeer divers en wisselt dagelijks. B-keus betonproducten zijn nieuwe producten, die weliswaar schoonheidsfoutjes hebben, maar van goede kwaliteit zijn.


Deze partijen zijn ingekocht, ingeruild of teruggekomen na een verhuurperiode. Wij leveren gebruikte - en nieuwe betonplaten , goten, stapelblokken en keerwanden. Wij zijn ook zeer concurrent met het leveren van nieuwe betonplaten , welke wij ook eventueel met zuignap vanaf de vrachtauto rechtstreeks in het werk kunnen leggen.


Dit kan uw veel tijd dus kosten besparen. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België.

Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten , betonblokken, keerwanden en gootelementen. Een ruime keuze uit betonplaten , nieuw en gebruikt. U zoekt betonplaten die nieuw zijn voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Met en zonder stalen rand voor tijdelijke of definitieve verharding.


Platen zijn in verschillende afmetingen leverbaar (onder andere 200x200x16cm en 200x150x16cm) Nu al leverbaar vanaf € 1per mHuren is uiteraard ook mogelijk! Een betonplaat met deze structuur kan dan ook uitstekend gebruikt worden op vee routes en kavelpaden waar veel modder voorkomt. Door zijn traanplaatstructuur heeft deze plaat grip in meerdere richtingen. Dam Beton levert Nieuwe en Gebruikte Stelconplaten in diverse Afmetingen en Afwerkingen. Vraag nu vrijblijvend uw Prijs aan!


Het gebruik van betonplaten is ideaal voor verharding. Bij een minder draagkrachtige ondergrond is het voordeel t. Wilt u een kavelpa toegangsweg, buiten- of binnenterrein van uw bedrijf snel en efficiënt verharden? Kies dan voor de oplossing van De Keij uit Dodewaar welke complete projecten realiseert!


Van grondwerkzaamheden tot het leveren en leggen van betonplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts