dinsdag 7 november 2017

Kogelkraan 3 8

Kogelkraan 3 8

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Vandaag besteld = morgen in huis! Ze behoren tot de meest gebruikte afsluiters en worden gekenmerkt door een betrouwbare werking en lange levensduur. Weg kogelkranen hebben twee aansluitpoorten.


Kogelkraan 3 8

Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Dubbelzijdige binnendraad.


Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website. Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat. Kogelkraan -delig A(aisi 316) met teflon dichting. Eenvoudig online bestellen. De hendel is gemaakt van zwart aluminium.


Een kogelkraan wordt ook wel een kogelafsluiter en bolkraan genoemd. Het is een kraan of klep die het stromen van een vloeistof of gas afsluit met een kogel (bol). Een messing kogelkraan van MATTECH is in een handmatig bediende, elektrische en pneumatische uitvoering beschikbaar.


Behalve de druk is ook de frequentie van het gebruik een goede reden om voor automatische varianten te kiezen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Persoonlijke en deskundig advies check jaar ervaring.


Kogelkraan 3 8

Het product uit het kranen assortiment heeft artnummer. Messing vernikkelde kogelkraan met volle doorlaat en zwevende kogel. Er zijn soorten: L-boring en T-boring. BSP binnendraad x buitendraad. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bekijk alles met kogelkraan ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Groot assortiment kogelkranen Betrouwbaar en snel Uw specialist op het gebied van hydrauliek Hydrauliek24. Messing kogelkraan met GEKA snelkoppeling op voorraad Messing kogelkraan met GEKA snelkoppeling.


Bafa Technische Import helpt u graag! Wil je tijdelijk de waterleiding afsluiten op plaatselijk niveau? Bij GAMMA kun je de ideale kogelkraan kopen.


Deze krachtige en zuinige -weg (L-boring) elektrische kogelkraan van Tameson wordt gebruikt om leidingen automatisch af te sluiten. De behuizing van de kogelkraan is gemaakt uit RVS met een RVS kogel en PPL (Polypropyleen) afdichtingen. Geschikt voor cv-installatie en drinkwater.


De kogelkraan messing heeft enerzijds binnendraa en aan de andere kant buitendraad. De kraan wordt afgedicht doormiddel van teflon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts