vrijdag 24 november 2017

Kwekerij coniferen

Ook coniferenhaag inplanten. Landelijk bezorgen, Grote maat. Uiteraard vele malen goedkoper dan bij een tuincentrum. Wij hebben als kwekerij ruim jaar ervaring in het kweken van.


U kijkt uit uw raam naar buiten en ziet hoe de tuin is afgebakend met een mooie, volle haag. Dit is het ideale plaatje.

U bestelt rechtstreeks bij de kwekerij en bent daardoor goedkoper uit dan bij een tuincentrum. Alle planten zijn gekeurd dus kwaliteit gegarandeerd. Op onze coniferenkwekerij kunt u ook Leilinde, Dakplataan en andere lei en solitaire bomen kopen. Wij kweken planten die zowel aangewend kunnen worden in winkeliers en hoveniers sector.


Sommige coniferen worden haagconiferen genoemd. Ze worden zo genoemd omdat deze coniferen zeer geschikt zijn om naast elkaar te staan en als haag te laten knippen. U kunt verschillende soorten Haagconiferen kopen en laten bezorgen: de Thuja occ Brabant, Thuja occ Smaragd en de leylandii zijn de meest verkochte soorten.


In de zomer en winter vormen zij de basis van een prachtig kleurenpallet in uw tuin.

Het grote bijkomende voordeel is dat coniferen weinig onderhoud nodig hebben. De vruchtbare stevige klei zorgt voor sterke wortels! Uw coniferen laten bezorgen of afhalen op de kwekerij. U kunt de coniferen thuis laten bezorgen door een van onze chauffeurs.


Wij leveren van dinsdag tot en met vrijdag (en in overleg op zaterdag). U geeft de door u gewenste bezorgdatum door bij uw bestelling. Ons assortiment is groot en divers en onze producten komen 1 van eigen bodem. Roobeek werkt ook graag met je samen voor contractkweek. U bestelt uw coniferen haag heel eenvoudig via de website van Haag-Heg.


Alle coniferen in ons aanbod zijn afkomstig van onze eigen kwekerij , waardoor wij de kwaliteit van de planten kunnen garanderen en deze voor een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden. Snoeien: Kort jonge coniferensoorten na aanplant niet in. Laat ze ongesnoeid totdat ze hun definitieve hoogte bereikt hebben. Te lang geworden zijscheuten kunnen vanaf het eerste voorjaar licht ingekort worden.


Een coniferenhaag kan het beste in mei – juni tot de eerste week in augustus gesnoeid worden. Online coniferen kwekerij. In onze webshop kunt u online coniferen bekijken en aanschaffen.


Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u contact met onze kwekerij opnemen. Daarnaast kunt u onze coniferen kwekerij ook bezoeken.

De Ilex crenata Dark Green ofwel Japanse Hulst kunt u uitstekend gebruiken als lage haagplant. De mooiste coniferen planten. Kwekerij Groenwold in Schildwolde voor graszoden en planten. Wilt u coniferen kopen, Taxus of andere planten kopen zoals haag beuken, lei en dakbomenen of andere tuinplanten, wat wij niet zelf op onze kwekerij kweken, kunnen we leveren in samenwerking met collega kwekerijen.


Er zijn diverse soorten haag coniferen. Haag coniferen in verschillende kleuren en met uiteenlopende eigenschappen zoals geschikt voor droge grond en anderen weer geschikt voor vochtige omstandigheden. Wij helpen u met persoonlijk advies bij het aankopen van uw haag en andere coniferen of heesters.


Daar is een webshop minder geschikt voor. De kwekerij heeft inmiddels een omvang van ca. Door de jaren heen is het bedrijf gespecialiseerd in een groot sortiment coniferen welke hoofdzakelijk op eigen kwekerij worden vermeerderd.


U kunt altijd bij ons langskomen om de diverse soorten conifeer te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts