woensdag 22 november 2017

Bungalow met sloep

Zo huurt u gemakkelijk een bungalow met sloep en gaat u samen genieten met uw partner of het gezin van een vakantie aan het water. Top vakantieparken met sloep. De top vakantieparken met sloep hebben wij voor u. Bootverhuur Eernewoude Bootverhuur Wester 6. U kunt verschillende type bungalows met sloep huren op It Wiid.


De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

Bungalow met sloep en eigen aanlegplaats. En daarom willen wij u deze leuke tips voor een vakantiehuis met sloep meegeven. Want het is nog leuker om gewoon vanuit uw huisje zo de boot of sloep in te stappen.


Een bungalow met sloep huren kan soms wat lastig zijn want waar vindt u nu een vakantiewoning met boot. En het liefst een huisje aan het water met boot. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep of toerboot gedurende uw hele verblijf, dit exclusief op bungalowpark It Wiid en Emslandermeer. Wanneer u naast de bungalow een sloep huurt, dan kunt u volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft. Uitgebreid aanbod in accommodaties met sloep huren bij De Kuilart.


Niettemin hebben deze allen een ruime ligging.

We waren verplicht er een sloep bij te huren waar we geen gebruik van hebben gemaakt omdat we geen vaarmensen zijn. We vinden dat we een keuze zouden moeten hebben tussen wel of geen sloep. De receptie is slechts open op de wisseldagen, als alternatief kan je de overige dagen bij de surfshop terecht, voelt wat raar. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. In het gebied rondom de bungalow met boot huren kan prachtig met de huursloep gevaren worden.


U kunt bij het huren van een bungalow op It Wiid in Eernewoude uw eigen sloep meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Met deze sloep kunt u de Friese meren en sloten op een ontspannen wijze bevaren. Bekijk de aanbiedingen voor een bungalow in Nederlan België en Duitsland. Kies voor een weeken (mid)week of langer en geniet met familie of vrienden.


Maar waar vindt u een bungalow inclusief een eigen boot of sloep ? Want u wil ook echt een bungalow met een eigen aanlegsteiger en een eigen boot! Vandaar onze top van vakantieparken, die bungalows verhuren met een aanlegsteiger en waar u de mogelijkheid heeft om een boot te huren. Een moment actief ontspannen op Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter, maar ook voor mensen die willen genieten van de prachtige omgeving, de vrije. Beneden een gezellige zit- en eethoek met open keuken, een kleine slaapkamer en een badkamer. Park ruim opgezet en groenrijk.


Zie de drone impressie vanaf het lan op het water en uit de lucht. Grand Tweintich Nautique XL met luxe wellness met buitenspa-jacuzzi en nieuwe 12-persoons sloep , opp. Vrijstaande bungalow met stoere nautische inrichting met luxe wellness voorzieningen o.

Kijk snel op onze site en profiteer van hoge kortingen. Net is er voor u al meer dan jaar en biedt u meer dan 30. Wilt u genieten van de zon in Toscane, van de ongerepte natuur van de Ardennen of van de stranden van Zeeland – we zullen ervoor zorgen dat u zich hier meteen thuis voelt - in uw eigen prachtige vakantiehuis.


Wij hebben een online boekingssysteem, u kunt zelf zien in welke periodes een bepaalde bungalow vrij is. Om een prijsopgave te maken kunt u alle stappen doorlopen. Centraal in het huis een moderne royale keuken gesitueerd met uitzicht over de grote tuin, eigen haven en terras. Bij de bungalow kunt u een sloep , zeilboot of havenplaats (voor uw eigen boot) huren.


Een vaarbewijs is niet nodig. Een leuke manier om Friesland te ontdekken! U wilt een vakantiehuisje huren in Overijssel. Boek een vakantiehuisje met gratis sloep midden in het hartje van Giethoorn.


Vakantiepark Giethoorn is gelegen in. Vanaf uw privé-steiger in de tuin bij uw bungalow de Friese meren bevaren? De villa’s liggen allemaal aan het water en door de grote ramen, heeft u een prachtig uitzicht op het water en de omgeving.


Geniet in de morgen van een ontbijtje op uw terras om daarna het water op te gaan. Comfortabele sloep (in diverse uitvoeringen) met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot, geschikt voor personen, is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts