vrijdag 10 november 2017

Gardena comfort wandslangenbox 25 roll up automatic

Gardena comfort wandslangenbox 25 roll up automatic

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Een Gardena Wandslangenbox koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod Wandslangboxen. Bestel Gardena Comfort bij fonQ.


Gardena comfort wandslangenbox 25 roll up automatic

Kies uit producten vanaf € 180. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar.


De juiste prijs voor een Gardena Wandslangenbox roll - up automatic vind en vergelijk je op Kieskeurig. Gardena - Wand-slangenbox roll - up automatic : superhandig kwaliteitsproduct. Met de meegeleverde steun hing de wand-slangenbox in een paar minuten aan de muur.


Het oprolmechanisme verbaast me in positieve zin. Kan aan de muur 180° worden verdraaid. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen.


De Gardena wandslangenbox roll - up automatic maakt het sproeien zeer eenvoudig en comfortabel. Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter. Bijzondere kenmerkenU geeft een druk op de knop en de slang wordt automatisch opgerold. De muurhaspel is namelijk 180° zwenkbaar waardoor je vrij kunt bewegen. Handig tijdens het wassen van de auto of het besproeien van de planten in de tuin.


Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! Ideaal is dat deze muurhaspel is voorzien van een automatisch slangoprolsysteem. Automatisch oprolmechanisme. De kwaliteitsslang van 13mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin.


Hierin is hij 1graden zwenkbaar. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Wanneer u na gebruik een korte ruk aan de slang geeft, rolt deze automatisch veilig en gelijkmatig op. De wandhouder geeft de box een 1graden bereik dankzij het stevige scharnier.


Gardena comfort wandslangenbox 25 roll up automatic

Had eerst een Hozelock van 25m die na 7maand defect is geraakt en dankzij de perfecte service van Bol zonder fout is teruggenomen en terugbetaald. Deze wand-slangen box roll - up automatic van Gardena maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De wandslangenbox bestaat uit de box, tuinslang van meter, tuinspuit en wandhouder. De meter lange aansluitslang en alle aansluitstukken zijn tevens ingesloten. Dit zorgt er voor dat de praktische slangbox direct in gebruik kan worden genomen.


Met de nieuwe Muurhaspel roll - up automatic van Gardena wordt besproeien eenvoudig en comfortabel. GARDENA wandslangenbox roll - up automatic. De handige slangenbox bevestigt u eenvoudig aan de muur met de bijgeleverde wandhouder en bevestigingsmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts