woensdag 22 november 2017

Gebruikte kas

Gebruikte kas

Bekijk het grootste online assortiment tuinkassen bij Tuinkasspecialist. Kas is beoordeeld met een 8. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Kassen al vanaf €2op Beslist. Nu keuze uit meer dan 5kassen.


Nu voordelig dagen naar Kas v. Het kleinste model gebruikte hobbykas is de RHG240-4. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en incourante materialen. Hobby kas MET MONTAGE orginele kweekkas 3bij 3cm.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Door de tijd zijn daar hobbykassen, overkappingen, gebruikte kassen en speciale kassen voor de horeca aan toegevoegd en worden er ook veel kasprojecten in binnen- en buitenland gerenoveerd door onze gespecialiseerde teams. Door grootschalige sloop en inkoop, hebben wij altijd veel tweedehands kassen en gebruikte kasmaterialen op voorraad. Een prijstechnisch interessant alternatief zijn gebruikte kassen. Met de kwaliteit en de levensduur van de huidige kasmaterialen is een kas van gebruikte kasmaterialen in veel gevallen een uitstekende keuze.


Na demontage van een kas worden alle kasmaterialen grondig gecontroleerd om voor hergebruik in aanmerking te komen. Is het kleinste model te klein? Het ongeharde glas heeft weliswaar afwijkende maten, maar is wel nieuw snijglas uit de professionele tuinbouw.


Nu goedkoop dagen naar Kas v. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Gebruikte kassen Gebruikte kassen die aan alle eisen tegemoet komen. Peet van Ruyven is ook kassensloper.


Veel kassen die het veld moeten ruimen verkeren nog in prima conditie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, lenen zich dus prima voor de bouw van een gebruikte kas. Perceel grond aangeboden 5tot 10.


Regio Leiden Gedemonteerde Venlo kas 11. Wij hebben op ons terrein steeds diverse gebruikte kassen in opslag. Voorraad gebruikte kassen. Wilt u meer informatie over onze gebruikte kassen bel of mail. Of nog beter kom even langs dan kunt u meteen de kassen bekijken.


Wilt u gehele kas laten bouwen of bepaalde onderdelen? Er zijn standaard modellen leverbaar, uiteraard aan uw eigen behoeften en wensen aan te passen. Uw hobbykas op maat gemaakt met nieuwe of gebruikte materialen (ook tweedehands glas). U kunt meer informatie vinden over de verschillende hobbykassen in bovenstaand menu of hieronder klikken op model of 2. We gebruiken een mix van gebruikte en nieuwe materialen. Het resultaat is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet en -regelgeving tegen een interessante prijs.


Gebruikte kas

De hernieuwde kas heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Bent u opzoek naar een gebruikte kas ? Horti-Used biedt u een ruim aanbod van gebruikte kassen tegen een eerlijke prijs. De jongens van Knijnenburg-Zwirs snappen dat je in nood zit als er flinke schade is aan het bedrijf. Dezelfde avond stonden ze bij mij nog voor de deur om te.


Doordat wij regelmatig kassen slopen hebben wij een uitgebreid aanbod aan gebruikte aluminium kasprofielen. Wij kunnen, indien gewenst, ook nieuwe kasprofielen leveren. Te koop rovero plastic rolkas tunnelkas boogkas 28x9.


Gebruikte kas

Regenwaterafvoer pijpen voor vakken incl hand lier voor omtrekken kas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts