vrijdag 3 november 2017

Rubberstrip trap

Rubberstrip trap

Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antislipstrip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.


Antislip trap strip voor gladde trappen. Een strook op rol van SBR NR EPDM Neopreen rubber. Dit antislip profiel wordt al heel lang toegepast in de Nederlandse trappen. Rubberen rol stroken rubber. Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt.


De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd. De originele en meest gebruikte antislip trap strip is type ‘normaal’. De beste en veiligste optie is frezen en dan de rubberen strip er in. Het antislipprofiel is uitgevoerd in een slijtvaste kunststof.


Alleen dit is veel meer werk, duurder en de trap. Nu wil ik binnenkort sleuven in mn trap frezen om antislipstrips te plaatsen, alleen wil (de geleende) bovenfrees niet in de buurt van de. Uw rubberstrip laten bezorgen of afhalen Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen in Zoetermeer.


U kiest deze optie dan in het betaalproces. Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat het product klaar staat. Dikte 5mm - per rol a 10mtr. Er zit een rubberstrip in het trapprofiel… Meer. Met dit zwarte trapprofiel geeft u uw trap een luxe en moderne uitstraling.


Zoekt u een rubber strook? Niet verder zoeken, bij ons zit u goed. Op zoek naar een perfecte profiel voor uw trap ? Ook voor Uw vloer heb wij geschikte profilen in onze aanbod Aluminium trapprofielen met rubberstrip.


Met overzettreden ziet uw trap er in een mum van tijd weer uit als nieuw. Het is een voordelige manier om uw bestaande trap te renoveren en te zorgen voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. DH Parket uit Rotterdam verzorgt deze trapbekleding in veel verschillende soorten hout, dus er zit altijd iets bij dat bij u past. Als je een trap hebt die glad is en niet veilig, met het belopen, dan is deze antislip trap strip van antisliprubbertape.


Rubberstrip trap

De strip is van een hoogwaardig soepele kunststof gemaakt en heeft een plak tape aan de achterzijde waardoor de strip door iedereen eenvoudig en snel is aan te brengen. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.


Deze trapprofielen worden op de neus van de trap gemonteerd middels schroeven of dubbelzijdige tape. Let op: er zijn geen gaatjes voorgeboord. Trapprofielen worden op de neus van de trap geplaatst of op iedere afzonderlijke traptrede.


Rubberstrip trap

Montage is zeer eenvoudig met behulp van schroeven, die in sommige modellen zelfs te verbergen zijn met een rubberstrip na montage. Wilt u ook het gedeelte van de trap beschermen waar u op loopt? SBR, EPDM , NBR en granulaat rubber.


Ook op uw gewenste maat voor u gesneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts