vrijdag 17 november 2017

Tuinslang haspel 100 meter

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De dagaanbieding site van Nederland! Bekijk ons gehele klusaccessoires ssortiment online. Inclusief gratis sproeikop met standen.


Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch.

Bestel de meter XXL uitrekbare tuinslang ter waarde van €4nu voor slechts €199! De buitenste tuinslang die moet worden aangesloten op de kraan is 1. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox.


Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze.

Hiermee kun je makkelijk je tuinslang verplaatsen. Heb je niet zoveel meters slang nodig, dan kun je voor een slanghaspel gaan. Deze kun je makkelijk oprollen en meenemen. De wandbox is een handige ruimtebesparende optie.


Sommigen zijn dan ook uitgebreid getest op vlak van barstdruk, grip bij de aansluiting, levensduur en weersbestendigheid. Bepaalde slangen uit het assortiment kregen zelfs een speciale bewapening mee. Ideaal voor als je zware spuitkarweien moet opknappen, en je tuinslang dus tegen een stootje moet kunnen.


Op elk potje past een dekseltje? Een nieuwe tuinslang kopen is bij Praxis altijd heel voordelig. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op tuinslangen. Met een goede tuinslang aanbieding van bijvoorbeeld korting wordt een nieuwe tuinslang aanschaffen extra voordelig.


Kies uit 2tuinslangen op Beslist. Tuinslang Haspel Meter. Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Koop en verkoop tuinslang haspel meter eenvoudig op Marktplaats.

Een haspel voor uw tuinslang behoort. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Ruimtebesparen ordelijke opslag van de tuinslang 1draaicirkel van de haspel draaggreep voor mobiel gebrui. Claber Haspel Genius 1€83. Ook is een kabelbox of haspel handig op de camping of bouwplaats. Het is zelfs mogelijk om meerdere haspels met elkaar te verbinden, om zo een nog langere afstand te overbruggen. Of combineer een verlengsnoer en haspel met een stekkerdoos.


Deze kan tuinslangen tot maar liefst 1meter moeiteloos dragen en verplaatsen. Het water kan ook ongehinderd stromen ongeacht hoe ver u de slang uitrolt. Dit verkleint dan ook meteen de kans op struikelen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Specialistisch advies nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts