dinsdag 14 november 2017

Groene regenton

Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De groene 3liter muur regenton Brick is uniek in zijn soort. De deksel is volledig weggewerkt in het design maar wel afneembaar, handig voor als u de regenton een keer wilt schoonmaken.


Deze muur regenton Brick heeft een groene kleur, overigens op onze site ook te bestellen in het zwart.

Heeft u weinig ruimte voor een regenton maar wil u toch voldoende regenwater opvangen? Dan is de groene 1liter regenton Anzar precies wat u zoekt. Het is een smal en in verhouding wat hoger model waardoor deze waterton weinig ruimte inneemt, ook wel een vierkante regenton met ronde hoeken genoemd.


De regenton is voorzien van een kindveilige deksel en een tapkraan. De trapkraan heeft een standaard aansluiting en kan dus ook eenvoudig op bijvoorbeeld een tuinslang worden aangesloten. De waterton is voorzien van een kindveilige deksel en een tapkraan.


Deze Harcostar regenton heeft een inhoud van 2liter. Daar kun je aardig wat planten mee watergeven.

Bespaar op de waterrekening en gebruik het opgevangen regenwater. Regentonnen koop je eenvoudig online bij bol. De ton heeft een kindveilige deksel en een zwarte aftapkraan die je ook op een Gardena aan kunt sluiten.


Het materiaal van de waterton is vrijwel onverwoestbaar. Vanwege de donkere groene kleur zal de regenton volkomen op gaan in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Want ruimten als deze vertragen en versnellen de tij ze schorten onze identiteiten op. Het zijn tussenruimten die een transitie benadrukken, van de ene naar de andere staat – migrare dus.


We hebben voor iedereen een passende oplossing. U kunt advies krijgen via telefoon, e-mail of in onze ideale fysieke winkel. Bestelling Boven €= Gratis Verzending! Waterpompen voor beregening- systemen en div.


Een van de meest basis regentonnen van topkwaliteit is van Harcostar. Er bestaat een groene en een antraciete variant van dit artikel. Deze regenton heeft een voorgeboord gat voor eenvoudige aansluiting aan de regenpijp. Wij leveren complete systemen om volledig van het riool af te gaan.


Een grote regenton is dan wel verstandig om zo een flinke buffer te creëren. Wij hebben aansluitstukken voor een volledige afkoppeling in combinatie met de juiste regenton overloop systemen. Iedere bewoner of non-profit-organisatie uit Amsterdam kan een regenton kopen met korting, want hoe meer regentonnen, hoe meer rainproof de stad wordt.

Voor wie is de regenton bedoeld? Wel geldt: maximaal per adres. Een regenton kan aangesloten worden op allerlei soorten regenpijpen, zowel pvc als zink of koper. Vorst, regen en dergelijke weersomstandigheden hebben geen vat op deze regenton. Daarnaast bestaat de ton voor uit gerecycled plastic en beschikt over jaar.


De Harcostar regenton wordt dan ook wel de topper onder de regentonnen genoemd! De donkere groene kleur zorgt ervoor dat de regenton niet opvalt en mooi aansluit met de natuurlijke omgeving van uw tuin. Het heeft aan weerszijden aan de bovenkant twee gaten die als aanvoer kunnen dienen. Deze gaten zijn bij levering overigens met een verwijderbare stop gevuld.


Aan de onderzijde, eveneens aan weerzijden (een kwartslag onder de aanvoer-gaten) zitten twee gaten om water af te tappen. Degelijke groene kunststof regenton met inhoud van 2liter. Het Mini Rainsaver regentonvoetstuk van Harcostar is een handige accessoire, die zorgt voor een beter overzicht van de regenton , het makkelijker vullen van een emmer of gieter en de mogelijkheid tot besproeiing van de tuin door middel van een tuinslang. Groene regenton 1LITER. Weinig gebruikte regenton.


Aantal krassen op de zijkant van het sjouwen door de garage, verder werkt hij prima en heeft het een he.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts