dinsdag 14 november 2017

Folie kweekkas

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zoek naar folie kas op de nieuwe KensaQ. Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Over dit stalen frame wordt UV-werend folie geplaatst, dat uw planten beschermt tegen regen en ongedierte.


Daarnaast voorkomt dit folie dat er te veel zonlicht doorheen dringt, zodat de plantjes niet zullen verbranden.

Voor een goede beluchting van uw jonge gewassen zijn de foliekassen voorzien van een of meerdere ramen. De meeste foliekassen bestaan uit een frame dat in elkaar wordt gezet met behulp van koppelstukken. Het UV werend folie wat hier overheen gaat beschermt tegen ongedierte, regen en een teveel aan zon. Ten behoeve van de beluchting is een foliekas uitgerust met luchtopeningen, een goede ventilatie is immers zeer belangrijk voor uw plantjes.


Folietunnel kweekkas 2x 3cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Door middel van de raampjes in het dak laat je verse lucht door in de kas. Foliekas, tuinkas, Broeikas, 6x 3x 2cm.

Product beschrijving: m² bruikbare ruimte voor uw groenten optimale hoogte ideaal voor het zaaien en het groot. Deze kassenfolie bestaat uit twee lagen transparante folie met daartussen een groene wapeningsdraad voor extra versteviging. Verkrijgbaar met spijkerrand en zonder spijkerrand.


De wapeningsdraad zorgt voor een sterke folie die niet uitscheurt en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een praktische en robuuste broeikas voor de kweekliefhebber die niet al te veel ruimte heeft. Geniet van verse tomaten, komkommers, paprika of aardbeien van eigen teelt. Kweekkassen worden ook wel tuinkassen genoemd. Met een kweekkas kunt u namelijk zelf groenten en andere gewassen kweken in uw eigen tuin.


Ideaal om uw groene vingers verder te ontwikkelen! Bekijk hieronder ons complete assortiment tuinkassen, van compacte broeikas tot grote hobbykas. Beleef optimaal kweekplezier met een kweekkas in uw achtertuin.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De grootste collectie kweekkassen hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Scherp geprijsde kweekkassen in vele formaten. De meest voorkomende kweekkas is een kas gemaakt van glas.


Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat je jarenlang vooruit kan met de kweekkas. Door het glas te verven met een speciale verf zorg je er tevens voor dat deze in de zomer niet te heet wordt.

Broeikas met folie vierkant in de kleur groen voordelig vanaf € 8kopen bij tectake geen verzendkosten Levertijd 2-werkdagen kopersbescherming. U vindt bij Rovero vele soorten en maten foliekassen. Groente, fruit, bloemen, bomen: voor elke teelt en elk klimaat bieden wij de perfecte kas. Van een mini- kweekkas tot een grote kas ter grootte van een volledige tuin, de mogelijkheden voor tuinkassen kopen zijn eindeloos. Denk aan: foliekassen, muurkassen en vrijstaande kassen.


Ons aanbod tuinkassen bestaat uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken. Onze vestiging ligt in Den Bosch. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. Welkoop heeft kassen in veel materialen, maten en kleuren.


De afmetingen van de kassen verschillen van tot meer dan vierkante meter. Zo past in vrijwel elke tuin wel een tuinkas. De tuinkassen hebben een frame met hierin folie , veiligheidsglas, tuindersglas of polycarbonaat als raam. Een tuinkas heeft een stevige fundering nodig. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken.


Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts