vrijdag 10 november 2017

Gardena comfort snoeischaar

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Morgen al in huis vanaf €13. De snoeischaren van GARDENA zijn nauwkeurig en krachtig, en ze maken het snoeien in de tuin eenvoudig en comfortabel.


GARDENA Comfort snoeischaar - Ø 24mm - jaar garantie.

ProductbeschrijvingWe worden elke keer weer verbaasd door de nieuwe innovaties die GARDENA. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. Gardena snoeischaar Comfort 23. Voor iedere snoeiklus in de tuin is er een gepaste snoeischaar te vinden.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. De comfort snoeischaren hebben net een extraatje waardoor ze comfortabeler werken. Het premium assortiment kenmerkt zich door kwalitatieve aluminium materialen.


De benaming comfort is niet voor niks, met de aanpasbare handopening kan de handgrootte ingesteld worden en de zachte anti-slip componenten zorgen ervoor dat de snoeischaar zeer comfortabel aanvoelt.

Bij dit model is de veer geïntegreerd waardoor u deze niet kan verliezen en deze beschermd is voor vuil. Uit onze collectie gereedschap. Dankzij de korte kop komt u met deze schaar zelfs bij moeilijk te bereiken plekken. De handgrepen zijn voorzien van zachte elementen en liggen daardoor prettig in de hand. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd!


De handvatten zijn ergonomisch vormgegeven, wat inhoudt dat de snoeischaar goed in de hand ligt. Je hebt een slipvaste grip. Dit belast je polsen tijdens het knippen nauwelijks.


Met de vergrendeling kun je de snoeischaar na gebruik weer veilig opbergen. De extra smalle snoeikop maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken. Ergonomisch gevormde handgrepen zorgen voor een maximaal comfort. De veer is geïntegreerd in de snoeischaar zodat deze optimaal beschermd is. De snoeischaar heeft een gebogen snoeikop met bovenmes met antikleef coating en sapgeul.


Zo staat jouw tuin er weer tip top bij! De ergonomische handgrepen met zachte componenten zorgen voor goede grip en minder belasting op de polsen tijdens het snoeien. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Met het ruime aanbod aan verschillende modellen van dit topmerk is er voor elke tak wel een oplossing te vinden. Haxo is de tuin- en vijverspecialist waar u voordelig kunt bestellen. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast zorgt de geïntegreerde veer ervoor dat er geen kracht verloren gaat en het snoeien gemakkelijk verloopt.


De takkenschaar is geschikt voor jong hout met een maximale diameter van mm. De perfecte snijresultaten komen tot stand met behulp van de precisiegeslepen messen met antikleefcoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts