donderdag 2 november 2017

Overloop regenton

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk voor de laagste prijs. Wij hebben een groot assortiment regenton overloop sets. In verschillende lengtes, universeel voor bijna alle regenton modellen.


Als al het regenwater wordt opgevangen in de ton zal deze snel worden gevuld. Om te voorkomen dat deze overloopt sluit u een overloop set aan om het overtollige water gecontroleerd weg te laten lopen.

GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de aansluiting van uw regenton.


Er zijn in de meeste gevallen mogelijkheden. Dit heeft te maken met uw regenpijp. Zonder de tussenkomst van een vulautomaat kan het weleens voorkomen dat uw regenton overstroomt en dat wilt u natuurlijk liever niet.

Dankzij de overloopset zal de regenton niet overstromen. Met deze slangpilaar kunt u een overloop in de regenton maken zodat deze niet overstroomt. Er is eenvoudig een flexibele slang op aan te sluiten, waardoor het water goed weg kan lopen.


Ideaal als u de regenpijp via het deksel in de ton laat lopen. Het schroefdraad van de overloop kan rechtstreeks in het hout van de regenton gedraaid worden. Vulautomaat: regenton met overloop Naast het feit dat de vulautomaat zorgt dat (de naam zegt het al) uw regenton gevuld wordt, doet hij ook dienst als handige overloop. Als het water een bepaald punt heeft bereikt, stroomt het overtollige water terug de regenpijp in en wordt aldaar afgevoerd. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Milieuvriendelijk besproeien? Dat kan met een regenton in je tuin. Je bespaart drinkwater en belast het riool minder.


Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere temperatuur voor je planten. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset. Alle merken, scherp geprijsd! Wilt u de afvoerbuis direct in de regenton aansluiten, zonder tussenkomst van een regenton vulautomaat, dan is deze regenton overloop set ideaal.


Is de regenton vol, dan kan het water weglopen via de slang.

Zo loopt de regenton dus nooit meer over en hiermee voorkomt u groene aanslag op de regenton en terras. Doordat de ton is voorzien van een handige vulautomaat is overstromen niet mogelijk en voorkom je dat bladeren de boel blokkeren. Of een regenton overloopset, die ervoor zorgt dat de regenton stopt met vullen zodra het water in de ton even hoog staat als de automaat. Ook leuk, een regenton die tegelijkertijd een bloembak is! Deze regenton heeft een dubbele functie en modern design.


De regenton heeft een kraan om het regenwater uit te laten lopen. Het is een vervanging van een vorige regenton , alleen de aansluiting van het kraantje is horizontaal onder graden met de overloop , maar het paste wel. Bij vorige regenton zat kraantje aan voorkant en overloop aan achterkant (dus 1graden horizontaal).


Houten regenton met handpomp onderzetter en zinken overloop. Houten regenton met handpomp onderzetter en zinken overloop = compleet. Deze combinatie van verschillende accessoires heeft een nostalgische uitstraling in een moderne tuin.


De handpomp staat op de deksel en is rechtstreeks aangesloten met een pvc aansluit-unit in de regenton. Regentonnen koop je eenvoudig online bij bol. Zo kunt u een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen.


Daarnaast zou u een regenton automaat kunnen aanschaffen voor het vullen van uw regenton. Als de regenton vol is laat de automaat het overige regenwater in de hemelwaterafvoerbuis stromen. Hoe sluit je een regenton aan? Unsubscribe from tuinieren? Wij gaan uitleggen hoe u eenvoudig een regenton kunt aansluiten.


U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een regenton vulautomaat of direct de regenton aan de regenpijp aan te sluiten. Een regenton aansluiten zonder voldoende informatie kan ingewikkeld zijn. Ook voor het bijvullen van je vijver kan je een regenton kopen. Bij KARWEI vind je regentonnen in uiteenlopende afmetingen, inclusief alle denkbare toebehoren. Kunststof regenton in verschillende maten.


Hoewel de houten regenton niet helemaal uit het straatbeeld is verdwenen, is de regenton van kunststof verreweg favoriet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts