dinsdag 7 november 2017

Parasol intratuin

Parasol intratuin

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Parasols tegen lage prijzen. Bestel hier parasols online. U krijgt direct een bevestiging. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Met een parasol maak je eenvoudig schaduw waar jij wilt. Op het stran in de tuin of op het balkon: voor elke plek is er een geschikte parasol. Bij een zwevende parasol zit de voet aan de zijkant, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in de schaduw.


Zweefparasols zijn er in verschillende maten en kleuren, bij Intratuin is er ook één voor jouw tuin of balkon. Onze parasols hebben beschermingsfactor 8 hiermee kun je veilig buiten zijn. Intratuin zweefparasol Milano is een stijlvolle parasol gemaakt van 1grams polyester doek in de kleur taupe. De parasol is UV-bestendig en voorzien van beschermingsfactor 80.


Parasol intratuin

De zweefparasol is rond van vorm en meet een diameter van Ø 3centimeter. In de zon zitten is heerlijk, maar net zo vaak is wat schaduw welkom. Grote parasols hebben een zwaardere voet nodig dan kleine. Wil je hem nog makkelijk kunnen verplaatsen?


Zorg dan voor een verrijdbare voet of een voet die je kunt vullen met water. Kom naar Intratuin , wij adviseren je. Hij heeft een eenvoudig te gebruiken openingsmechanisme met meer dan verschillende standen, zodat de parasol ook als windscherm kan worden gebruikt. Deze luxe parasol heeft een luifel gemaakt van 1 polyester. Je parasol nu online kopen.


Reserveer de artikelen dan direct online en haal deze af bij jouw HORNBACH vestiging. Een parasol goed beschermen en onderhouden. Laat de parasol daarom zo min mogelijk in aanraking komen met regen of andere vormen van neerslag.


Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset. De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel.


KARWEI heeft parasols in diverse maten en kleuren voor in de tuin en op het balkon. Kwaliteit voor een lage prijs. Bekijk de collectie in de bouwmarkt of bestel online! Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires.


Neem de tijd en geniet van het. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols. Meer geluksmomentjes buiten! Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in de hedendaagse Hollandse zomer.


Parasol intratuin

Als de zon gaat schijnen dan kan deze, voornamelijk tussen 12. Het is belangrijk om parasols goed te onderhouden, want daarmee bevorder je de levensduur. Het kan schadelijk zijn voor je huid of je kunt oververhit raken. Vooral voor je kinderen is het een must om een goede parasol aan te schaffen.


De LED verlichting is aangebracht op het frame en bevat per buis lichtjes. Een kleine parasol is de juiste keuze. Binnen het assortiment van balkonparasols vind je verschillende uitvoeringen van de kleine parasol die geschikt zijn voor een kleine ruimte en je toch van voldoende schaduw voorzien. De voordelen van een witte parasol. Denk aan wit, zwart en antraciet.


Met een grote parasol kan je je gehele tuinset beschermen tegen de zon terwijl je met een kleine specifieke plekken kan beschermen. Vind de mooiste tuinmeubelen bij Intratuin. Bekende merken tuinmeubelen als Hartman, Life en Keter vind je ook dan weer uitgebreid in onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts