maandag 6 november 2017

Kas voor in de tuin

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Kas is beoordeeld met een 8.

Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl?


Wilt u een kas kopen maar u heeft extra uitleg en advies nodig bij onze producten, dan helpen we u graag zodat u kas krijgt met de meest nuttige opties en accessoires voor uw kweektoepassing. Wij leveren u: AC Janssens, Vitavia of Royal Well tuinkassen. Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd.

Voordelen van een eigen kas in de tuin. Onze kassen zijn uitgevoerd met een stevig houten of aluminium frame en voorzien van een plexiglas overkapping. Zo kun jij wel in de kas kijken, maar worden hongerige insecten en vogels geweerd. Bovendien zijn onze tuinkassen ook geschikt voor de overwintering van uw tropische planten.


Zo geniet u het hele jaar door van groente en fruit uit eigen tuin en mooie planten! Voor iedere tuin passende tuinkassen. Van een mini-kweekkas tot een grote kas ter grootte van een volledige tuin , de mogelijkheden voor tuinkassen kopen zijn eindeloos.


Als je de kas verkeerd plaatst staat de kas voor een deel in de schaduw en de rest van de tuin ook. Omdat onze kas met de kop op het zuidwesten staat vangt de kas veel zon. Maar daarnaast profiteert de tuin er ook van: voor de kas (op het zuiden dus) zaaien en planten we elk jaar planten die van warmte houden. Op zoek naar een mooie kas voor in je tuin ? Welkoop heeft kassen in veel materialen, maten en kleuren. De afmetingen van de kassen verschillen van tot meer dan vierkante meter.


Zo past in vrijwel elke tuin wel een tuinkas. De tuinkassen hebben een frame met hierin folie, veiligheidsglas, tuindersglas of polycarbonaat als raam. Koop en verkoop tuin kas eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bent u op zoek naar voordelig geprijsde kweekkassen en hobbykassen? Dan heten wij u bij deze welkom bij de tuinkassenspecialist van Nederlan Fonteyn! Bij Fonteyn vindt u altijd een mooie tuinkas of kweekkas die in uw tuin past. In onze showroom hebben wij meerdere tuinkassen en muurkassen opgesteld.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Nu voordelig dagen naar Kas v. Ervaar het verschil met NuBuiten! Laagste prijsgarantie tuinkassen dagen bedenktijd op uw tuinkas voor 21.


Met een kas verleng je het tuinseizoen. De wolken drijven boven je hoofd voorbij, wind en regen zijn bijna voelbaar. Toch beschermd en beschut samen met je planten in de kas. Een kas is ook te verwarmen zodat zelfs tropische planten het fantastisch doen.


Steeds meer mensen ervaren het plezier en gemak van tuinieren in een kas. Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas ! Een sterrenchef uit Nederlan Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Elk type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken en is bijvoorbeeld meer geschikt voor het kweken van planten of het telen van groenten.


De keuze van het type kas of formaat is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte en de ligging van de tuin. Een tuinkas van folie is bijvoorbeeld erg handig omdat deze licht van gewicht is. Als je een kas wilt plaatsen in de tuin , doe dit dan op een zo ideaal mogelijke plek.


Daarnaast moet je bij een grote kas zorgen voor een goede fundering. En hoe zit het eigenlijk met vergunningen? Hieronder lees je alles wat je moet weten als je een kas wilt plaatsen in je tuin.


Zo hebben wij bijvoorbeeld kennis gemaakt met klanten die al jaar hun Alton cedar houten kas koesteren. Indertijd moest de kas nog in Engeland worden besteld en op eigen vervoer naar Nederland worden verscheept. Inmiddels is dat niet meer nodig. Ga je een kas bouwen, dan is het in eerste instantie natuurlijk belangrijk dat je een geschikte locatie in de tuin kiest.


Hierbij zijn een aantal punten belangrijk. Zo is het belangrijk dat de kas op een zonnige plek in de tuin staat als je er optimaal van wil genieten. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd.


Dit is het verschil met een kweekkasje, welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Begin je eigen moestuin in een kweekbak en ga over op een kas als de plantjes te groot worden! In kas komt dan aan het einde van het pad de zaaitafel. Je kunt erg mooie tafels kopen, van roestvrij staal, etc. Wij hebben de ‘zwevende tafel’ zelf gemaakt.


Vooral omdat onze kas op een gehuurde volkstuin staat, maar voor in je eigen achtertuin is het wellicht wel leuk om een mooie tafel te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts