donderdag 2 november 2017

Betonnen tafelblad

Betonnen tafelblad

Zoek naar betonnen tafelblad Nu! Bekijk uw resultaten rechte keuken meter bij directhit. Ronde betonnen tafel met zware stalen dubbele kruis poot Stoere robuuste ronde betontafel voorzien van zware stalen dubbele kruis tafelpoot en betonnen tafelblad , geheel met de handgemaakt. Bekijk het bord Betonnen tafelbladen van ardworks op Pinterest.


Mooie en robuuste betonnen tafelblad waarbij u zelf het gewenste onderstel kunt kiezen. Zo kunt u uw eigen betonlook eettafel samenstellen met een tafelblad op de afmeting die u zelf wenst. De randdikte van dit betonnen tafelblad is cm. Deze beton tafelblad is opgebouwd uit watervast plaatmateriaal dat overtrokken is met beton ciré.


Wij maken tafelbladen van lichtgewicht beton. De bladen bestaan uit cement gemengd met diverse toevoegingen. Hierdoor zijn ze stevig, slijtvast en duurzaam. De uitstraling van onze bladen is industrieel en robuust, en combineert perfect met andere natuurlijke materialen als RVS en hout.


Daarna zou je het tafelblad kunnen behandelen met epoxy. Door dit te doen wordt het tafelblad zo afgewerkt dat het bestendig is tegen vlekken. Het werkblad wordt tenslotte een gebruiksvoorwerp. Hopelijk heb je nu een idee hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het maken van een betonnen tafelblad.


Een tafelblad van beton ziet er schitterend uit. Een robuuste uitstraling met een echte willekeurige beton structuur. Het maken van een betonnen tafelblad is echt handwerk. NuBeton heeft al vele jaren ervaring in het maken van deze tafelbladen. Elk tafelblad is uniek en bijzonder.


Een betonnen blad is 1 natuurlijk en heeft erg goede. Geschikt voor elk interieur, van kleine designtoepassingen tot grote horecaconcepten. Voor buitengebruik ideaal omdat hij weerbestendig is en een prachtige basic is voor een park, tuin, plein, of terras.


Ook voor binnen is een betonnen tafel vooral mooi. Hij kan gecombineerd worden met uiteenlopende stijlen. Het betonnen tafelblad ziet er prachtig uit op onze oude metalen frame! Stel jouw eigen tafelblad samen bij Teakea en bestel vandaag nog!


Tafelblad op maat is de nieuwste nichesite van Klikmeubel. De tafelbladen zijn van hoge kwaliteit en bewerkt door onze eigen vakmannen. Brows Op Relevante Websites En Vind werkblad keuken op maat. Omdat het tafelblad geen massief beton is maar juist gemaakt van MDF met daarin een stalen constructie, blijft de betontafel nog tilbaar en eenvoudig te verplaatsen in uw woonkamer.


Toepassingen van een betonnen keukenblad. Vaak dient het keukenblad ter vervanging van het oude aanrechtblad. U moet zich er wel van bewust zijn dat het werkblad eerder vlekken zal vertonen.


Zanati Beton produceert handgemaakte betonnen tafels met karakter. De hoogwaardig betonnen tafelbladen worden door ons in eigen Nederlandse fabriek gemaakt van lichtgewicht beton met een binnenkern vanaf slechts één centimeter. Deze worden opgedikt aan de zichtzijdes van vier tot twaalf centimeter.


De betonnen tafelbladen zijn van hoge kwaliteit lichtgewicht beton, hebben een strak en modern ontwerp, een glad oppervlak en zijn te verkrijgen in de maten 180x9 200x10 220x10 240x1en 300x1cm. Klik hier voor de onderstellen! Standaard krijgen deze tafelbladen geen behandeling. Houd je van stoer en robuust?


Betonnen tafelblad

Dit is bij deze bladen niet nodig. Dan is een betonnen tafel een goede optie. Mooi in een industrieel interieur. Kies een betonnen eettafel met een lichtgrijs tafelblad en licht eikenhouten tafelpoten.


Om eenheid te creëren in huis, is het mooi om een betonnen tafel te combineren met bijvoorbeeld betonnen aanrechtbladen. U heeft de keuze uit diverse stalen onderstellen. We verkopen de betonnen tafel voorzien van stalen industriële tafelpoten in de varianten trapezium poten, matrix poten en X-poten. Dit geeft een tafel een stoere look en zorgt er ook voor dat er genoeg support is het tafelblad van massief beton. Salontafel met betonnen tafelblad 74xcm.


Bent u op zoek naar een tafel van beton of concreo? De Betonfabriek levert interieur en design van beton en concreo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts