maandag 26 maart 2018

Intex bubble spa

Intex Pure Spa Bubble Massage. Eenvoudig en snel in huis! De PureSpa opblaasbare spa is groot genoeg voor vier personen en staat dankzij de vele extra’s garant voor een praktische en complete spa -ervaring.


Inclusief een Energy Efficiënt Spa Cover, waarmee je tot aan energie bespaart!

Uit kleine openingen komen duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen voor een ontspannende, therapeutische massage. Met behulp van de bank kunt u gemakkelijker omkleden en na het baden even rusten met een drankje. Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden! Unieke constructie, hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken.


Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot en zwaar maar krachtig, en de bediening enorm gebruiksvriendelijk. Kies uit producten vanaf € 253.

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Geniet van een heerlijk Dagje Wellness inclusief Sauna, Zwembaden en Behandelingen! Tevens voorkomt het kalkaanslag in de koppelingen, heater en leidingen van de spa. Verder wordt uiteraard pH en chloor gebruikt om de waterwaardes op pijl te houden. Heerlijk genieten van een therapeutische, ontspannende bubbel massage in jouw eigen jacuzzi!


Relaxen in lekker warm water, omringd door duizenden masserende bubbels. Afhankelijk van het model geniet je van meer bubbels en extra accessoires, zoals hoofdkussens of LED verlichting. De nieuwste bubbelbad hebben ook een ingebouwd hard water systeem. Dit zorgt voor een prettiger gevoel op de hui beter voor de badkleding en voorkomt kalkaanslag. Lees hieronder in het kort de belangrijkste verschillen tussen de series en modellen.


We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Deze luxe ervaring wordt mogelijk gemaakt door de heerlijke bubbels in combinatie met krachtige jets.


Scherp geprijsd en geen verzendkosten! Het water in de SPA blijft altijd schoon, daar zorgt de ingebouwde filterpomp voor.

Maar het is ook verstandig om chloor te gebruiken. Deze vernieuwde Spa wordt geleverd met een uniek afdekzeil: de Energy Efficient Spa Cover. Het chloor zorgt ervoor dat de SPA zuiver en vrij van algen blijft. U hoeft niet te kiezen tussen een spa of zwemba deze gecombineerde PureSpa biedt het allemaal. De spa is uitgerust met een verzachtende en verwarmende bubbel technologie.


Plaats de spa met minimaal personen op een vlakke en stevige ondergrond. Vervolgens blaas je de jacuzzi op met de opblaasslang. Dit betekent dat de rand niet inzakt wanneer er personen op gaan zitten. Deze unieke PureSpa Bubble incl zwembad is een combinatie van een heerlijk verwarmde spa met een verfrissend zwembad in één. Het blijft van belang om de spa goed aan te sluiten.


De rand van de jacuzzi is voorzien van fiber-technologie. Zorg er daarom voor dat de spa te allen tijde op een goed gemonteer geaard stopcontact met aardlekschakelaar is aangesloten. Dit is een hele stevige opblaasbare jacuzzi van €37- die je eenvoudig opzet, eventueel na een poosje weer kunt verplaatsen en, als je hem niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts