dinsdag 27 maart 2018

Boetzelaer zwembad monster

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Het totale pand is verwoest.


Onderzoek naar brand vindt plaats, zodra meer bekend is lichten wij u in. De Boetzelaer hoort bij Monster ! Klik hier voor de crowdfunding. Reviews Wat een fijn zwembad !

Terwijl er nog veel moet gebeuren m. De oorzaak is waarschijnlijk een storing in een drankautomaat. Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe de nieuwe Boetzelaer eruit gaat zien. Het bestuur van het afgebrande zwembad in Monster is druk bezig met de herbouw van het nieuwe zwembad , dat op precies dezelfde plek komt als het vorige gebouw.


Dat meldt mediapartner AD Westland. Zo gaat de nieuwe Boetzelaer eruitzien. Op de avond van februari brandde het zwembad volledig af.


Help het zwembad opnieuw opbouwen zodat iedereen daar weer met veel plezier kan spetteren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft in ons zwembad en dat u te spreken bent over onze activiteiten. De vlammen sloegen uit het pand. Het gebouw is volledig verwoest.


De brand ontstond in een frisdranken apparaat waarna er een explosie plaatsvond en de brand zich snel verplaatsten. De brandweer was snel ter plaatse maar kon weinig uitrichten. Vanwege het directe gevaar moest de brandweer zich terugtrekken.


Ambities zwembaddirecteur hoog: ‘Op naar een Boetzelaer 2. Het nieuwe zwembad in Monster moet nog mooier, beter en handiger ingericht zijn.

Met dezelfde sfeer als het ‘oude’ pan dat vorige week afbrandde. Ook wordt het, als het aan directeur Peter Wielaart ligt, als eerste in Nederlan een energieneutraal zwembad. Op het moment dat de brand uitbrak, zat het personeel nog wat na te praten aan de bar.


De openingstijden van de Boetzelaer Madeweg in Monster vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van de Boetzelaer - op Openingstijden. En de zwemlessen weer gegeven kunnen worden in het mooiste zwembad van Zuid-Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts