woensdag 14 maart 2018

Knel eindkap

Deze messing eindkap is geschikt voor het monteren van waterleidingbuizen of gasleidingen zonder te hoeven lassen of solderen. Dit bespaart een heleboel tijd. Met behulp van de knelkoppeling kan een gas- en waterdichte werking worden verkregen. Dit product is zowel toepasbaar op metalen als kunststof buizen.


Knel eindkap

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Zo koop je bij Praxis bijvoorbeeld voordelig een knel T-stuk 12mm, knel sok, knel eindkap en knel verloopset zodat je al het koperen leidingwerk vakkundig en veilig aan elkaar kunt zetten met een stevige knelverbinding. Controleer je e-mail adres.


Toch een andere maat knelstuk nodig of kies je toch voor een soldeerverbinding? Een fitting is een onderdeel dat twee leidingen aan elkaar bevestigd. Een knelfitting heeft een waterdichte werking, zodat de eindkap de leiding afsluit en er geen gas of water vrijkomt. Sencys knel eindkap 15mm chroom.


Knel eindkap

Bestelbaar Toon vestigingsvoorraad € incl. Deze eindkoppeling kunt u gebruiken om uw leiding af te doppen. Door middel van de moer aan te draaien bij de knelkoppeling wordt de buis gekneld en vastgezet.


Monteren Zorg ervoor dat de buis braamvrij is. Hiermee voorkomt u een gehorige leiding. De juiste fitting kopen Bestel de fitting die u zoekt bij Warmteservice. Eigenschappen De maximale werkdruk voor deze VSH messing eindkap is bar. Gratis bezorging vanaf €1- Professionele.


Knel eindkap

Vind alle mogelijke fittingen in onze webshop of koop ze in een van onze vestigingen. De VSH knelkoppeling messing eindkap is onderdeel van het VSH assortiment en is TNO getest. Toolstation, voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers.


VSH zit al meer dan jaar in Nederland met een eigen productielocatie en is altijd meegegaan in de ontwikkeling van de technieken. VSH is een sterke internationale speler met het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel -, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof. Eindkap Verkrijgbaar in de maat 50mm. PE - knel - eindkap mm. PE-aanschuiner voor buis - mm.


Gespecialiseerde groothandel voor bouwservices Meer dan 60. Bij mijn weten bestaat er ook geen enkele eindkap voor 10mm. Wel een verloop naar 12mm, zelfs voor knel , maar dat blijk je niet te willen. Gedegen technische ondersteuning. Bonfix messing kap, x knel.


Wasco (al jr. uw groothandel). Schrijf de eerste review over dit product. Messing knel eindkap 22mm. Bekijk gerelateerde producten onderaan pagina. PC weergave Mobiele weergave.


The best shopping cart software by ShopFactory powers D35. Koper knel BPE eindkap KIWA en GASTEC diameter t⁄m 28mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts