woensdag 14 maart 2018

Ecostyle promanal r

Ecostyle promanal r

Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. Groot aanbod ECOstyle producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Ecostyle Promanal prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Promanal - R (tegen hardnekkige luissoorten als dopluis, wolluis en spint). Welke van de bovenstaande producten u ook kiest, het is belangrijk dat u de insecten goed raakt.


De producten zijn een contactmiddel, dus de luizen moeten echt geraakt worden om een effectieve werking te garanderen. Toepassing in de tuin is veilig voor milieu, mens en huisdier. Zowel de boven- als onderzijde van het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.


ECOstyle Promanal-R voor een effectieve bestrijding van hardnekkige insecten als wolluis, dopluis en schildluis. Bestel ECOstyle Voor je Dier Online vanaf €9. Advies: Voor het behandelen van spint houd je een dosering aan van ml per liter. Discount4pets, je online dierenwinkel.


Bij ons bestel je voordelig jouw dieren producten! Heb je last van luizen op de bladeren van je planten? Zodra het volledige blad vochtig is, worden wol-, dop- en spintluizen binnen no time uitgeschakeld. Promanal Spray is ecologisch bestrijdingsmiddel op basis van gezuiverde paraffineolie.


Ecostyle promanal r

Het bestrijdt doeltreffend wol-, dop- en schildluizen op kamerplanten. Dit voor zowel de eieren, larven als de volwassen insecten. De olie in het product geeft de plant een mooie bladglans. Eventueel herhalen na dagen. Bestrijding van insecten zoals luis en spint!


Beschikbaar in een handige spuitbus. Besproei alle bladeren, zowel de onder- als de bovenzijde van de bladeren. Vergeet niet om ook de stengel te behandelen. Het is belangrijk dat zowel de boven als onderkant goed vochtig worden gemaakt. Op deze manier komt u het snelst van het probleem af.


Door de koolzaadolie wordt een laagje om het eitje geleg waardoor er geen zuurstof meer bij het eitje kan komen. Werkzame stof: Pyrethrinen (natuur-pyrethrum) en koolzaadolie. Zorg ervoor dat alle insecten goed geraakt worden, omdat dit een contactmiddel is. De onder- en de bovenzijde van het hele blad moet goed vochtig gemaakt worden. Dit product is onschadelijk voor de belangrijke (honing)bijen.


Korting tot op alle bloembollen! Vandaag besteld is morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts